Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

zobne ščetke HUMBLE BRUSH!

Okolju prijazne bambusove zobne ščetke HUMBLE BRUSH!

zobne-scetke-krtace-humble-brush1

Novost v naši ponudbi so okolju super prijazne bambusove zobne ščetke HUMBLE BRUSH, narejene iz recikliranih materialov po samo 4,59 EUR

zobne-scetke-krtace-humble-brush3

Biološko razgradljivi ročaj: Ročaj je izdelan iz 100% biološko razgradljivega bambusa, kar zagotavlja nedrsečo površino. Humble Brush ščetka ima eleganten in brezčasen dizajn z ergonomskim oprijemom. Ščetka je popoln dodatek v vsaki kopalnici.

Mehke ščetine, brez BPA: Vsi izdelki imajo mehke »soft« (za odrasle), ki so preverjeno brez toksina BPA (bisfenol A). Ščetine so narejene iz najlona, trajnega materiala, ki se razgradi v daljšem časovnem obdobju in prek rednih odpadnih kanalov. Ni drugega rastlinskega material, ki bi omogočil, da uporabljate svojo ščetko tri mesece. 

Embalaža primerna za kompostiranje: Humble Brush je celotni paket, ko gre za ozaveščenost okolja. Ščetka je pakirana v prozoren, biološko razgradljiv ovoj, ki je narejene v celoti iz rastlin. Škatla je narejena iz 100% recikliranih materialov. 

Normalna življenjska doba: Humble Brush v primerjavi z običajnimi zobnimi ščetkami nima slabosti. Ekološka bambusova ščetka je primerna za uporabo tako dolgo, kot vsaka množično proizvaja plastična ščetka. 

Neverjetna trajnost: Ali ste vedeli, da je bambus najhitreje rastoča rastlina na Zemlji? Bambus raste naravno proti-bakterijsko, kar pomeni, da ni potrebno uporabljati gnojil ali pesticidov za njegovo gojenje. Popolnoma čist material! Precej neverjetno, kajne?

Skromen: Humble Brush koncept je skromen, ne le zaradi okolje, temveč tudi zaradi ljudi v stiski! Za vsako prodano zobno ščetko, podarijo enakovreden znesek ene zobne ščetke ljudem v stiski za ustno higieno. 

Humble Brush – so tukaj, da ostanejo: So bulldog v boju proti plastičnim zobnim ščetkam, saj več kot dve milijardi plastičnih zobnih ščetk vsako leto konča na odlagališčih!

Z lepim in preprostim dizajnom je Humble Brush resna alternativa običajnim plastičnim zobnim ščetkam. Nima slabosti!

Zakaj bi si sploh želeli kupiti plastično ščetko? Stop plastika.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x