Danes ti predstavljamo pravi recept za petek.
Dan za počitek, brez večjih naporov!
Ne boš našel/a nič boljšega od tega zrezka. ;)
Ne samo, da je vizualno osupljiv, ampak je tudi PREokusen.
Popolna kombinacija svežega paradižnika, stopljene mozzarelle in hrustljavega zeljnega zrezka te bo zagotovo navdušila.
Priprava pa traja minimalno. Konec je, še preden lahko rečeš "zelje".
Recept by: Kefirolicious!
Priprava
- 1Pečico segrejemo na 200°C. Rezine rdečega zelja premažemo z olivnim oljem in posolimo ter jih položimo na pekač, na katerega smo predhodno položili peki papir.
- 2Zelje pečemo v pečici, dokler ni mehko in zlato rjavo, približno 20-25 minut.
- 3Medtem v majhnem lončku na zmernem ognju segrejemo paradižnikovo omako.
- 4Ko je zelje pečeno, vsako rezino prelijemo s paradižnikovo omako, nato pa obložimo s tankimi rezinami mozzarelle.
- 5Zrezke vrnemo v pečico in pečemo toliko časa, dokler se mozzarella povsem raztopi in rahlo zapeče
- 6Zrezke rdečega zelja potresemo s sveže sesekljanim peteršiljem zraven pa kuhan riž.
- 7Uživajte v okusih!
0Komentarji
Izdelki, ki smo jih uporabili