Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Veganska "piščančja" solata

 

SestavineVeganska piščančja solata

  •        300 gramov čvrstega ekotofuja
  •        skodelica sesekljane ekozelene
  •        skodelica sesekljanega ekokorenja
  •        pol skodelice sesekljanega ekokoriandra
  •        3 žlice ekoloških lanenih semen
  •        3 narezane ekošalotke
  •        pol skodelice sesekljanih ekomandljev
  •        3 žlice ekokaper
  •        žlica mlete ekokurkume
  •        pol žličke mletega ekopopra
  •        3 žlice veganskega nadomestka za kremni sir (navadnega ali z okusom)
  •        3 žlice ekološko pridelanega veganskega namaza za sendviče
  •        žlica ekogorčice
  •        2 žlici ekološkega riževega kisa
  •        3 žlice sveže iztisnjenega soka iz ekolimon
  •        pol žličke ekološkega javorjevega sirupa
  •        sol po okusu
  •        ščepec kajenskega popra (po želji)

 

Priprava

  1.     V veliko skledo nadrobite tofu. Dodajte sesekljano zeleno, korenje, koriander, lanena semena, šalotko, mandlje, kapre, kurkumo in poper. Postavite na stran.
  1.     Za preliv zmešajte veganski nadomestek za kremni sir in namaz za sendviče. Dodajte gorčico, vinski kis, limonin sok, javorjev sirup, sol in po želji kajenski poper. Mešajte, dokler se sestavine dobro ne pomešajo med seboj.
  1.     Prelijte preliv po mešanici tofuja in zelenjave in za nekaj časa pustite v hladilniku, preden postrežete.

 

VIR: http://mayihavethatrecipe.com/2013/05/19/vegan-chicken-salad/

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x