Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Veganska pesto solata

Če obožuješ testenine in hrepeniš po lažjem receptu za poletje, je ta recept popoln zate. Veganska pesto solata. Pripravljena iz brezglutenskih testenin, avokado pesto omake in sušenih paradižnikov, ki naredijo jedi piko na i. Namesto brezglutenskih testenin pa lahko uporabiš tudi navadne. Preprosto, okusno in vegansko!

Sestavine:

250 g brezglutenskih testenin

pest peteršilja

pest bazilike

3 žlice limoninega soka

1 avokado

80 ml vode

2 stroka česna

1 žlička tamari omake

1/2 žličke soli

ščepec popra

1 žlica olivnega olja

sušeni paradižniki

Postopek:

V posodo dodaj vodo, sol in testenine.

Testenine skuhaj po navodilih navedenih, na embalaži.

V multipraktik dodaj peteršilj, baziliko, limonin sok, avokado, vodo, česen, tamari, sol, poper in olivno olje.

Vse skupaj dobro zmešaj.

Sušene paradižnike po želji nareži na manjše koščke.

Testenine zmešaj z omako, dodaj sušene paradižnike in vse skupaj dobro premešaj.

Solata zdrži v hladilniku 2 dni.

Recept: Gašper Kuha

Vaš Kalček

BIO proizvodi

Iščete BIO proizvode za ta recept? Pokukajte v našo spletno trgovino!

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x