Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Veganska kvinoja na tajski način (brez glutena)

veganska-kvinoja

Sestavine (za 2 osebi):

  • ½ skodelice narezanega brokolija,
  • ½ skodelice kuhane kvinoje,
  • ½ manjše rdeče čebule (sesekljane),
  • ¼ skodelice naribanega korenja,
  • pest svežega narezanega koriandra,
  • ¼ skodelice sesekljane mlade čebule,
  • 2 jedilni žlici narezanih arašidov,
  • lupinica in sok 1 limete,
  • 1 čajna žlička sezamovih semen,
  • 1 jedilna žlica omake Tamari brez glutena,
  • 1 jedilna žlica sezamovega olja,
  • 1 jedilna žlica riževega kisa,
  • 2 stroka česna (sesekljana),
  • kos ingverja (približno 2,5 cm) (zmlet).

Postopek priprave

V večji posodi zmešajte kuhano kvinojo, brokoli, rdečo čebulo, korenje, mlado čebulo in arašide. V manjši posodi zmešajte sestavine za preliv (koriander, limetina sok in lupinico, sezamova semena, omako Tamari, sezamovo olje, rižev kis, česen in ingver) ter z njim prelijte mešanico s kvinojo. Dobro premešajte in postrezite.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x