Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Slovenske ekodobrote

 

slovenske-ekodobrote1

 

BIODOBRO

slovenske-ekodobrote2Želja, da bi zopet občutili prvinskost narave, je Jožeta Lipeja in sodelavce  pripeljala do tega, da delajo z zemljo. Kmetujejo ekološko, naravi prijazno, v zadnjih letih pa se vse bolj nagibajo k miroljubnemu kmetovanju (nadgradnja ekološkega), ki je naš naslednji cilj. Naravi se vedno zahvalijo za podarjeno in ji vračajo tako, da sodelujejo v raznih projektih za ohranjanje okolja.

Kmetija je manjša netipična kmetija v razvoju, kmetijstva niso tradicionalno podedovali, ampak gradijo na novo. Trenutno se ukvarjajo s pridelavo in predelavo zelišč, določen delež pridelka pa predstavljajo druga zelenjava in žita.

Vodilni izdelek pri Biodobro je že dobro poznana čemaževa presna omaka. Vsi artikli so pripravljeni v želji, da ponudijo čim bolj kvalitetne izdelke, minimalno tehnološko obdelane, sveže in polnega okusa.
Naj dobro vplivajo na vaše življenje ter zadovoljijo vaše telo in duha.

Načrtov in idej za naprej je mnogo. Gojiti želijo miroljuben, spoštljiv in pozitiven odnos do soljudi, sodelavcev, živali, rastlin, zemlje, skratka do vsega kar nas obdaja. V tem času velikih sprememb hočejo začutiti naravo in ji pomagati. Prepričani so, da nam na ta način lahko ponudimo še več in še boljše.

slovenske-ekodobrote3

Čemaž – bio presna omaka
Opis izdelka:
Čemaž vsebuje veliko vitalnih snovi (vitamine, minerale in eterična olja), ki čistijo in razkužujejo črevesje, znižujejo krvni pritisk, podpirajo krvožilni sistem, znižujejo nivo holesterola v krvi in pomagajo pri obnovi krvi. V biodobro čemaževi zeliščni omaki so vse blagodejne lastnosti čemaža zajete v enkratno mešanico olja, himalajske kristalne soli in svežih listov čemaža polnih naravnih arom, ki ji dajejo enkraten, nepozaben okus.
Sestavine:
čemaž* (54% - list)
ekstra deviško olivno olje*
sončnično olje* - hladno stiskano
himalajska kristalna sol
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 

slovenske-ekodobrote4
Bazilika – bio presna omaka

Opis izdelka:
Sveži listi bazilike v hladno stisnjenem olivnem olju bodo vašim jedem pričarali značilen mediteranski okus. Biodobro zeliščna omaka iz listov bazilike je primerna kot samostojna omaka za testenine, riž, raznovrstne kaše in solate ali pa kot dodatek omakam, na primer paradižnikovi.
Bazilika pomirja, spodbuja apetit in pospešuje prebavo.
Sestavine:
bazilika* (52% - list)
ekstra deviško olivno olje*
sončnično olje* - hladno stiskano
himalajska kristalna sol
zeliščna sol*
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 

slovenske-ekodobrote5
Rukola – bio presna omaka

Opis izdelka:
V biodobro zeliščni omaki iz rukole je ujet značilen pikanten okus rukole z rahlo grenkim priokusom, ki se odlično poda sladkastim škrobnim jedem, krompirju, bučkam in drugim zelenjavnim jedem ter testeninam. Biodobro zeliščna omaka je tudi odlična popestritev za razne omake.
Za tiste, ki ljubijo ostre okuse.
Sestavine:
rukola* (52% - list)
ekstra deviško olivno olje*
sončnično olje* - hladno stiskano
himalajska kristalna sol
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 

 

slovenske-ekodobrote6
Drobnjak – bio presna omaka
Opis izdelka:
Drobnjak je znano ljudsko zelišče. Za vas smo ga pripravili svežega v olju, saj s sušenjem izgubi veliko hranilnih snovi. Drobnjak je čebulnica. Znižuje krvni tlak, spodbuja apetit, deluje kot blago odvajalo, odganja vetrove in razkužuje prebavila. Pogosto se ga uporablja z maslom ali skuto. Odlično se poda tudi krompirju (npr. pireju).
Primerno za tiste, ki jim je okus česna ali čebule premočan.
Sestavine:
drobnjak* (52%)
ekstra deviško olivno olje*
hladno stisnjeno sončnično olje*
himalajska kristalna sol
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 


slovenske-ekodobrote7
Šalotka – bio omaka

Opis izdelka:
Šalotka (vrsta čebule z bolj prefinjenim okusom), sušeni paradižnik in lešniki tvorijo kompleksnejšo omako v našem programu. Lahko jo dodamo polenti, žgancem ali različnim namazom. Omaka je pasterizirana.
Za vse tiste, ki jim je všeč pražena čebula in pogrešajo okus domače zabele. Predstavlja odlično alternativo praženi čebuli ali domači masti.
Sestavine:
šalotka* (32%)
ekstra deviško olivno olje*
hladno stisnjeno sončnično olje*
drobnjak*
peteršilj*
lešniki*
sušeni paradižnik*
himalajska kristalna sol
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 


slovenske-ekodobrote8
Konoplja – bio presni namaz

Opis izdelka:
Konoplja vsebuje vse esencialne aminokisline in esencialne maščobne kisline (Omega 3, Omega 6 in Omega 9), ki so pomembne pri procesu obnove celic. Prava prehranska bomba z najbolj kakovostnimi veganskimi beljakovinami. Lahko ga uporabljamo kjerkoli si zamisli naša fantazija.
Za vse tiste, ki bi radi na novo odkrili najbolj uporabno rastlino v zgodovini človeštva.
Sestavine:
neoluščena semena jedilne konoplje* (68%)
hladno stisnjeno sončnično olje*
himalajska kristalna sol
* iz kontrolirane ekološke pridelave

 

Več na http://www.biodobro.com/ .

 

VILA NATURA
slovenske-ekodobrote9

Vila Natura oz. Ekološka kmetija Slavič so Marko, Vanja, Maj, Nejc in Jurij. Njihova zgodba se je začela pred 10. leti, ko so se preselil na kmetijo, ki so jo prevzeli od starih staršev ter jo povečali in modernizirali. Ekološko so začeli kmetovati v 80 let starem travniškem sadovnjaku, ki ga je davnega l. 1938 zasadil praded Ivan. V njem se je od takrat posajenih 90 ohranilo 35 mogočnih jablan. Stare aromatične sorte jabolk, kot se jih danes spomnijo le še naši dedki in babice, so nas leta in leta oskrbovale z ozimnico. Pa nekaj soka so naredili za nas - kako so ga hvalili naši gostje. In tako je dozorela ideja, da to, za kar so vsa ta leta z veliko ljubeznijo skrbeli vsi naši rodovi, ponudijo tudi drugim. Tako sta nastala odličen ekološki jabolčni sok ter aromatičen ekološki jabolčni kis – naša prva bio izdelka.

Razmišljanje in življenjski slog družine Slavič se je po tem koraku odvijal le še v smeri zdrave, ekološko pridelane hrane. Tudi preostali del kmetije so preusmerili v ekološko in tako imamo danes za vseh 40 ha pridobljen ekološki certifikat. Na njih pridelujejo številna bio žita (pšenica, pira, rž, ječmen, oves, proso, ajda, koruza…) ter bio oljnice (buče, sončnice, lan, oljno ogrščico… ). V letu 2010 so se odločili, da bio izdelke iz teh pridelkov (moke, kaše, žita, olja, sokovi, kis…) združijo  v skupno blagovno znamko Vila Natura, kot nek pravljični kraj zdravih in s srcem pridelanih dobrot.

Na kmetiji Slavič so prepričani, da je ekološko pridelana hrana eden ključnih temeljev za obstoj človeštva. Zavedajo se, da sami ne bomo mogli spremeniti sveta. Želijo pa prispevati svoj delež k ohranjanju našega planeta. Želijo ohraniti njihov košček zemlje, da jim bo še dolgo dajal zdravo in okusno hrano. In to želijo deliti z nami. Z bio izdelki Vila Natura boste v vaš dom prinesli delček Prlekije.

slovenske-ekodobrote10    slovenske-ekodobrote11

EKOLOŠKA KMETIJA STUDEN

Na 24 hektarjih pridelujejo predvsem ekološko sezonsko zelenjavo, krompir, več vrst žit in svežih zelišč. Pridelki so vključeni v blagovno znamko BIODAR. Le s tako pestrim izborom lahko ob primernem vrstenju kultur zadržijo množico škodljivcev in vsakovrstnih bolezni na primerni ravni. Zavedajo se, da je določen odstotek pridelka potrebno vrniti naravi za njeno prijazno sodelovanje.

Eko kmetija Studen je bila v letu 2010 ena od prvih treh v Sloveniji, ki so začele izvajati partnersko kmetovanje. Svojim strankam tako zagotavljajo svežo zelenjavo znanega lokalnega porekla in tudi do 30 odstotkov nižje cene kot na ekološki tržnici. Tako imajo zagotovljen stalni dohodek, prodane pridelke. Začeli so z enajstimi strankami, v letu 2010 jih je bilo trideset, v letu 2011 že 75. Imajo pa že tudi čakalno vrsto.

Čeprav se nahajajo blizu mesta Ljubljana, slabe strani urbanizacije ne vplivajo na kakovost njihovih pridelkov, kar tudi potrjujejo vsakoletne analize pridelkov ter zadovoljstvo njihovih številnih strank. Ker zanimanje za ekološko pridelana živila narašča, tudi oni počasi povečujejo svoje obdelovalne površine, letos so jih tako razširili tudi na Primorsko. Na Vipavskem bodo pridelali zgodnjo in pozno zelenjavo.

Polja obdelujejo predvsem strojno, le delno ročno. Večina dela opravi »Šved« – mini »robotek«, ki je primeren za okopavanje zelenjave, ki rastejo v vrstah. Imajo dopolnilno dejavnost predelave žit. Dobavljajo tudi Mercatorju in Kalčku.

Ponudba:

pestra izbira zelenjave; več vrst zelene solate, radič, zelje, ohrovt, rdeče zelje, koleraba, krompir, grah, fižol, jajčevci, čebula, žita in izdelki iz žit, kisla repa in kislo  zelje, … Ponujajo tudi česnov namaz in pesto.

Ekološka kmetija Studen se nahaja v Obrijah med Šmartnim in Tomačevim v Ljubljani. Z ekološko pridelavo so začeli leta 1996, v certificirano ekološko kmetovanje pa so vstopili leta 1998. Bili so prva ekološka kmetija na področju Mestne občine Ljubljana. Pri njih so se odvijali prvi tečaji ekološkega kmetijstva in razvijali standardi ekološkega kmetijstva v sodelovanju z avstrijskimi partnerji. 

PLAVICA

Park zdravilnih rož  leži v slikoviti dolini Črmošnjice, v bližini Dolenjskih Toplic v vasi Cerovec. Park je sestavni del zeliščarske kmetije Plavica in ena najbolj obiskanih točk na Dolenjskem. Čeprav ležimo na nadmorski višini 200 m , je klima zaradi bližine roških gozdov ostra in podobna tisti na večji višini. Mogoče se zaradi tega rastline pri nas dobro počutijo. Kmetija ima dva dela. Okoli kmetije se razprostira na hektar veliki površini park zdravilnih rastlin, ki je umeščen v naravno okolje. V gozdu rastejo zdravilna drevesa in grmi, na obronku, travnikih in urejenih grobljah domujejo zdravilni polgrmi in divje rastoča zelišča. V urejenem nasadu rastejo gojene zdravilne rastline. Trudimo se, da bi bilo sčasoma moč spoznati pri nas vse zdravilne rastline, ki uspevajo v Sloveniji. Zaenkrat pa je moč videti in dobiti informacije o približno 400 zdravilnih rastlinah preko celega leta. Na kmetiji uporabljamo izključno biološka gnojila in škropiva.
Tam kjer teče bistra in zelena Krka, so našle dom biološko pridelane rože. Rože za čajne mešanice BIO PLAVICA gojimo in nabiramo na poljih  od izvira Krke do vasi Zagradca. Rože za nas pridelujejo tudi izbrani biološki kmetje po Sloveniji.
Človek in rastlina rasteta iz istega. In v tem istem je očem skrita melodija narave, ki če poslušana s srcem ljudem kaže pot do trajne izpolnitve v življenju. Vključevanje zavesti kot primarnega izvora vsega v razvoj rastlin je ključno za pravilno vzpodbujanje le teh k njihovi zdravilnosti.
Bolezni so naša pisma, ki se nam vračajo. Cilj teh pisem je pokazati nam pravo pot k sebi. In zdravilne rastline so lahko najlepše spremljevalke na tej poti. Pot naredijo lepo, nasmejano, barvito in prežeto s smehom.
Vendar je njihova moč v preventivi. Poiščimo ravnotežje takoj. Povlecimo pošast iz sebe še ko je majhna. Pravi zdravnik ima malo pacientov in veliko zdravih prijateljev. To naj bo ključ in formula za naše življenje.

več na http://www.plavica.si  

GRČIN
Domačija ima dolgo tradicijo predelave sadja, že za čas Avstro-Ogrskega cesarstva so  bili poznani po predelavi sadja za “tolkec”- jabolčno vino in jabolka za ozimnico- starih avtohtonih vrst, bobovca, carjeviča, ledrovk, kosmačev….
Ta tolkec so pili v Savinjski dolini kot zelo zdravo, poživljajočo pijačo in zelo dobro alternativo pivu! Jabolka pa so romala, po celotnem cesarstvu vse od dunajskih dvorov pa do Egipta! Predniki so pili tolkec pri delu v kamnolomu v lasti naše rodbine, iz čigar peska je bila posuta stara cesta iz Savinjske doline proti Ljubljani! Že v teh časih so pridelali preko 15.000 litrov okusnega tolkeca.
Nekaj let po odcepitvi Slovenije iz Jugoslavije je začela rasti ideja o lastni predelavi sadja v sokove, ki so jo s pomočjo mlajše generacije na kmetiji tudi uresničili!
Preko 15 let že predelujejo jabolka v sokove, tolkec pa so zaradi preusmeritve v nealkoholne pijače opustili.
Zato preprosto pravimo- naj življenje zdravo teče!!!
Piti sok iz 100 let starih sadnih sort jabolk postaja prava redkost!!!
Poskusite ga!!!

Več na www.grcin.si


EKODAR 

slovenske-ekodobrote12Pri Kmetijski zadrugi Šaleška dolina so si z blagovno znamko Ekodar za cilj postavili slovenskim kupcem ponuditi domače, kvalitetno in ekološkopridelano goveje meso. Ekološko meso pod znamko Ekodar prihaja izključno iz slovenskih kmetij, kar omogoča popolno sledljivost izvora govedine.

Pri Ekodarju v ospredje postavljajo vzpostavitev harmonije medslovenskimi pridelovalci, kupci in naravo. Za njih je ključno, da spoštujejo  naravno dediščino, istočasno pa pri vzreji živine sledijo strogimevropskim standardom, ki to zagotavljajo.

slovenske-ekodobrote13

Meso ekološke pridelave znamke Ekodar odlikuje izjemen okus ter visoka kakovost, ki se odraža v manjši zamaščenosti in boljši konformaciji (mesnatosti). Meso je prijetnomehko in sočno ter ima fino teksturo. S tem zadosti potrebam za pripravo tudi najbolj zahtevnih jedi. Zaradi manj maščob je ekološko rdeče meso bolj zdravo, hkrati pa nosivisoko prehrambeno vrednost.

Spoštovanje okolja in zdravja tal je v samem jedru ideje ekološkega kmetovanja. Pri živinoreji še posebno skrb posvečamo zdravju in dobremu počutju živali.

Poleg skrbi za trajnostni razvoj slovenskega kmetijstva v smeri ekološkega kmetovanja so se pri Ekodarju odločili, da ustanovijo dobrodelni sklad. Od vsakega prodanega proizvoda znamke Ekodar 1% od cene namenijo za dobrodelni sklad Ekodar - Mitja Petkovšek, zbrana sredstva pa bodo donirali Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Spoštovanje okolja in zdravja tal je v jedru ideje ekološkega kmetovanja. Takšno kmetovanje daje prednost obnovljivim virom in recikliranju. Pri živinoreji še posebno skrb posvečajo zdravju in dobremu počutju živali. Spoštujejo naravne postopke za zatiranje škodljivcev in bolezni. Opirajo se na tehnike, ki pomagajo vzdrževati ekosisteme ter zmanjšujejo onesnaževanje. Taka vrsta živinoreje zahteva bolj delovno intenzivne kmetije, prav tako pa na kmetijah ekološkega mesa Ekodar dela visoko usposobljeno in ozaveščeno osebje. Vsi rejci se držijo strogih predpisov glede ravnanja z živalmi. Zagotoviti morajo, da se njihove živali lahko prosto gibljejo in niso stalno zaprte. Skrivnost ekološke vzreje živine je tudi v tem, da ima govedo spomladi, poleti in jeseni dostop do pašnikov ter da kmetje svojih živali ne priklepajo (ali privezujejo) za dolga obdobja. Bolezni ali obolenja preprečujemo tudi tako, da namesto pasem in ras, ki zagotavljajo visok donos, izbiramo takšne, ki so v njihovem okolju tradicionalne in nanj prilagojene. 

več na http://kalcek.si/ekodar.html in www.ekodar.si

EKOLOŠKA KMETIJA PRI JEŽEVIH

slovenske-ekodobrote14

Ekološka kmetija pri Ježevih se nahaja na obrobju vasi Slap pri Vipavi. Idejo o ekološki pridelavi sadja in zelenjave smo začeli uresničevati že leta 2003. V začetku smo kmetovali le v dolini, potem pa smo se odločili za razširitev posestva z nakupom visokogorske kmetije na Javorniku. Na ta način lahko svojim kupcem zagotovimo pestro izbiro pridelkov čez vse leto. Leta 2006 pa smo naše pridelke začeli tržiti pod blagovno znamko Biodar, edine slovenske registrirane blagovne znamke za ekološka živila.

Pri nas lahko kupite sezonsko sadje (češnje, fige, breskve, jabolka, grozdje) in zelenjavo (krompir, korenje, rdečo peso, zelje, brokoli, ohrovt, radič, solato, paradižnike, kumare, čebulo, česen, jajčevce, bučke), pšenično moko, jajca, vino iz ekološko pridelanega grozdja, mesni izdelki ... Naše pridelke lahko kupite vsako soboto na Ljubljanskih tržnicah, po dogovoru pa pridelke lahko dobite na kmetiji sami.

Naše poslanstvo je zadovoljstvo kupcev zdravih pridelkov polnega okusa, pridelanih po načelih tradicionalnega kmetovanja. Da smo na pravi poti, potrjujejo stalni kupci, ki jih je iz dneva v dan več. Postanite to tudi Vi! 

BIO ZEL

slovenske-ekodobrote15

S svojim delom pomagamo vam, odgovornim, osveščenim ljudem, ki ste zdravje uvrstili med prednostne vrednote, ki ste pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje življenje in zavestno ustvarjate svojo resničnost.

Zgodba se začne pred približno četrt stoletja v Srednji kmetijski šoli v Mariboru, kjer sem nabiral znanje o kmetovanju. Vendar ne o ekološkem, ampak o klasičnem ali konvencionalnem kmetovanju – pridelavi hrane z uporabo obilice kemičnih pripomočkov.

Takoj po končani šoli sem se lotil dela na domači kmetiji in pridno uporabljal pridobljeno znanje. Umetna gnojila, kemična sredstva za varstvo rastlin in zaščitna maska na obrazu, so bili moj vsakdanjik, dokler se mi niso začela zastavljati vprašanja in porajati pomisleki v zvezi s pravilnostjo uporabe strupenih pripomočkov pri pridelavi hrane za ljudi.

Zavil sem v knjižnico in poiskal vse odgovore na zastavljena vprašanja. Zakaj in kdaj se je sploh v kmetijstvu začela uporaba teh sredstev, kdo izda dovoljenje za uporabo, kakšen je nadzor, kako so preizkušeni učinki na zdravje ljudi,…? Na koncu sem bil zmeden in presenečen. Ugotovil sem, da je kar nekaj strupov dobilo dovoljenje za uporabo, čez nekaj časa pa so bili prepovedani, ker je čas pokazal, da povzročajo raka. Pomislil sem, za katerega od teh, ki sem jih jaz takrat uporabljal , se bo čez kakšno leto ugotovilo enako…

Na podlagi teh spoznanj sem se trdno odločil, da ne bom več igral »loterije« z zdravjem ljudi, ki kupijo naše izdelke, saj dejstvo, da v Sloveniji vsako leto za rakom zboli okrog 3.000 ljudi ni šala. Tako smo se s celotno kmetijo v začetku leta 1999 vključili v ekološko kontrolo in začeli z obdobjem preusmerjanja v ekološko pridelavo.

Pot do naziva »Biokmetija« je bila izredno težka in naporna, polna preizkušenj, vendar smo vzdržali, saj smo bili trdno prepričani v pravilnost naše odločitve. V pomoč nam je bilo tudi spoznanje, da si odgovorni, osveščeni ljudje, kot ste vi, želijo tako pridelanih živil.

Znova sem moral sesti v šolske klopi in pričeti z učenjem – tokrat o popolnoma drugačnem kmetovanju – o kmetovanju na podlagi naravnih zakonitosti, ki ohranja zdravje narave in človeka.

Danes, po kar nekaj letih zgodba še ni končana, ampak se komaj prav začenja in postaja zgodba o uspehu. V Sloveniji vedno več kmetij stopa po naši poti in tudi vedno več ljudi želi ekološko pridelana živila, ker spoznavajo, da je to najzanesljivejša pot k zdravju.

več na http://zdrava-prehrana.com/

PECIVO HRIBAR

»Ob bistrem potoku je mlin, a jaz sem pa mlinarjev sin….« poje pesem, jaz pa sem čisto zares mlinarjeva hči. Živimo in ustvarjamo v vasici Vidrga, tam, kjer je nekoč moj oče, rojen pred 100 leti, mlel zrna v moko v mlinu njegovih staršev in kjer še vedno teče potok. In ker pravijo, da kri ni voda, je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bo zgodba nadaljevala in nadgradila. In se nadaljuje…

Pravzaprav se je začela leta 1992 s pridobitvijo certifikata Obrtne zbornice Ljubljana, da se  naši sladki izdelki lahko štejejo zaizdelke domače obrti – Rokodelstvo  Art & Craft Slovenija.

Tradicija, stari recepti, ročna izdelava, nobenih umetnih dodatkov, tudi ekološke sestavine,  so rdeča nit PECIVA HRIBAR, ki smo jih začinili z ljubeznijo, pozitivno naravnanostjo, zavezanostjo k odlični kvaliteti in veliko predanostjo našim kupcem.

Dovolili smo si biti posebni in uspevamo skozi vsa leta dokazovati, da je pecivo narejeno z rokami in iz naravnih sestavintista dodana vrednost, ki jo stroji ne zmorejo. In to je tisto, kar iščemo ljudje. Iščemo okus, vonj, občutek, spomin na piškote, potice, torte… ki nam jih je naredila mama ali babica, da nam je polepšala navaden ali praznični dan. In to počnemo tudi mi, in bomo to počeli tudi v bodoče, da ohranimo domačnost, stik z naravo. PECIVO HRIBAR Vam podarja vse najboljše, kar zmoremo, narejeno z ljubeznijo samo za Vas.

slovenske-ekodobrote16

V želji za izboljšanje in ohranitev zdravja vseh in varovanju naše Zemlje pa smo v PECIVU HRIBAR  ponudbo nadgradili zekološkim pecivom narejenim iz certificiranih ekoloških sestavin.
- Ekološko / MKGP
- IKC UM Maribor
- BIODAR / ZZEKS

več na http://www.pecivo-hribar.si/

slovenske-ekodobrote17 slovenske-ekodobrote20 slovenske-ekodobrote19 slovenske-ekodobrote18

REMI

REMI,  družinsko podjetje, že 18 let proizvaja in prodaja testenine, kekse in druge sladice. V tem času smo naš asortiman, ki je sprva obsegal le testenine, razširili in sedaj ponujamo trgu celovito ponudbo, kateri smo dodali še kekse in torte. Menimo, da smo si nabrali prepotrebno znanje in izkušnje, ki so zagotovilo, da so naši proizvodi kvalitetni in kakovostni, saj le tako lahko zadostimo vedno višjih zahtevam kupcev naših izdelkov.

Program naših proizvodov stalno obnavljamo in dopolnjujemo, tako da program ReginA sedaj obsega tako testenine, kekse, torte in bio program.

več na www.remi.si

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x