Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

SLADICA IZ ROŽIČEVE MOKE

Tale enostaven brezglutenski kolač se zmiksa v samo 10 minutah, peče pa se 50 minut! Naredili smo ga iz super zdravih sestavin, zato, da ga lahko pojemo brez slabe vesti.

Rožičeva moka je bogata s kalcijem in naravno sladka, zato v sam kolač ni potrebno dodati veliko drugih sladil. Druga sestavina presenečenja je buča! Poskusite našo zdravo sladico brez glutena, ker jo je tako lahko pripraviti in je odličnega okusa!

SESTAVINE:

  • 320 g bučnega pireja (hokaido buče ali maslenke)
  • 2,5 dcl rastlinskega mleka z manj maščobe
  • 2 jajci
  • 140 g rožičeve moke 
  • 400 g rastlinskega jogurta z malo maščobe
  • 40 g rastlinskih beljakovin v prahu
  • Ščep soli
  • 1/2 čajne žličke pecilnega praška
  • 3 jabolka
  • 80 g mletega eritritola ali 2 ščepa stevije

Priprava:

1. Ogrej pečico na 180 stopinj C. 

2. Vse sestavine, razen jabolk, spasiraj v posodi in vlij v okrogel pekač pokrit s peki papirjem. 

3. Jabolka očisti in nareži na krhlje. Krhlje polagaj v krogu okoli pekača, od oboda pekača navznoter. 

4. Peci 50 minut v ogreti pečici. 

Recept v sodelovanju z: Maja Kostanjšek!

BIO IZDELKI

Iščete zdrave in dobre BIO izdelke? Oglejte si našo spletno trgovino!



Vaš Kalček

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x