Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Ribji hamburger z navadnim in sladkim krompirčkom

Komu je še burger najljubša fest food hrana?

In kdo pravi, da ne more biti zdrav?

Ta burger te bo preprosto navdušil, saj je poleg tega, da je nepopisno okusen, tudi zdrav in ti ni treba skrbeti, koliko pojeste!

Lososovi polpeti v brezglutenskem pecivu s pečenim navadnim in sladkim krompirjem kot priloga so sanjska kombinacija.

Čas pripreme - 20 min

Čas kuhanja - 40 min

Za 4 osebe

Sestavine in koraki priprave krompirčkov

Pečico segrejte na 200 °C.

• 400 g navadnega krompirja

• 400 g sladkega krompirja

• 150 ml oljčnega olja

• čajna žlička soli

• čajna žlička dimljene mlete paprike

Navadni krompir in sladki krompir olupi in operi. Nareži na kocke približno enake velikosti. Daj jih v pekač, dodaj olje in začimbe, premešaj in peci približno 30 minut oziroma dokler krompir ne dobi zlato rumene barve.

Medtem ko se krompir peče, pripravi vse za ocvrtke in ocvrtke speci približno v času, ko je krompir gotov, da postrežeš vse toplo.

Sestavine in koraki priprave za polpetë

• 1 paket lososa

• 1 rumenjak

• 1 jušna žlica svežega limoninega soka

• ščepec sveže narezanega peteršilja

• ½ čajne žličke soli

• 1 žlica oljčnega olja

• olje za cvrtje

Dodatki

• 1 paket brezglutenskega peciva - vsebuje 4 peciva

• kečap

• majoneza

• čebula narezana na kolobarje

• kumare narezane na tanke kolobarje

• oprana zelena solata

• paradižnik narezan na tanke kolute

Losos in druge sestavine za polpete mešaj v multipraktiku približno 8 sekund. Pazi, da mešanice ne zmešate preveč. Mešanica mora biti enotna.

Polpete oblikuj z vlažnimi rokami.

Ta količina mešanice zadostuje za 4 do 6 ocvrtkov.

Na srednjem ognju segrej ponev z oljem. Peci polpete na olju, dokler niso pečene na obeh straneh, približno 10 minut.

Na malo olja in na majhnem ognju praži čebulne kolobarje, dokler ne postanejo mehki in temnejši.

Na drugi ponvi segrej pecivo brez glutena.

Med polovice peciva razporedi polpete, omako iz skupaj zmešanih 2 žlic majoneze in 2 žlic kečapa, narezano čebulo, na tanko narezano kumaro in paradižnik.

Postrezi s toplim krompirjem in uživaj!

Recept by : Vedrana Orlović

BIO proizvodi

Iščete BIO proizvode za ta recept? Pokukajte v našo spletno trgovino!

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je image-9.png

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x