Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Z beljakovinami polna veganska poletna solata

Z beljakovinami polna veganska poletna solata

Ta večerja bo polna beljakovin in vitaminov. Če uporabljate fižol iz konzerve, vam bo priprava vzela 10 minut. Ta solata zdrži več časa v hladilniku, tako da je primerna tudi kot obrok za na pot. Je nadvse primerna za hiter poletni obrok. Lahko jo servirate s svežim kruhom ali kot solatno prilogo.

 

Sestavine za solato (za 4–6 oseb):

  •        3 skodelice (ali 2 konzervi) skuhanega fižola (v tem receptu smo uporabili črn fižol, a je primeren vsak)
  •        1 skodelica skuhane kvinoje
  •        1 velik šop peteršilja
  •        1 rdeča paprika, ki ji odstranite semena
  •        1 por (beli del)
  •        2 majhna korenčka

 

Sestavine za preliv:

  •        2 žlici ekstra deviškega olivnega olja
  •        1 čajna žlička čili olja (lahko več, če imate radi pikantnejšo hrano)
  •        2 žlici jabolčnega kisa
  •        1 zdrobljen strok česna
  •        malo balzamičnega kisa
  •        sol in poper

 

Navodila

  1. Nasekljajte peteršilj, papriko, por in korenje.
  2. V posodi združite fižol, kvinojo, nasekljano zelenjavo in peteršilj.
  3. Skupaj zmešajte vse sestavine za preliv in ga nato prelijte po solati.
  4. Vse skupaj premešajte, začinite po želji in servirajte.

 

Vir: http://www.mindbodygreen.com/0-14421/protein-packed-summer-salad-bowl-its-vegan.html

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x