Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Tapioka s kokosovim mlekom in sadjem

 

Hitra in očarljiva sladica brez glutena

SestavineTapioka s kokosovim mlekom in sadjem

Krema:

  • 100g tapiokinih kroglic
  • 400 ml kokosovega mleka
  • 500 ml riževega napitka
  • 5 žlic sladkorja iz kokosovih cvetov (lahko tudi rižev sirup, yacon sirup, agavin sirup, zgoščen jabolčni sok...)

 

Kompot:

  • 500g sadja (najboljše jagodičevje)
  • ščepec vanilije v prahu
  • 2 pomaranči
  • 1 žlica sladkorja kokosovih cvetov

 

Priprava

Tapiokine kroglice za eno uro namočimo v mrzli  vodi, potem pa vodo odlijemo in jih skupaj s kokosovim mlekom in riževim napitkom kuhamo na zmernem ognju (občasno premešamo) dokler ne postanejo prozorne oz. se tekočina ne zgosti (približno 15-20 minut).

Kompot pripravimo iz sadja, soka 2 pomaranč, kokosovega sladkorja in vanilije. To mešanico kuhamo 15 minuta, pustimo, da se shladi in jo prelijemo po kremi iz tapioke.

Dober tek!

Ostanite zdravi in mladi! Jejte ekološko hrano.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x