Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Solata iz kvinoje in rdeče pese

 

Ognjemet zdravja v vašem krožniku

Solata iz kvinoje in rdeče pese

Sestavine:

  • 3-4 manjše bio rdeče pese
  • 3 skodelice kuhane biokvinoje
  • 2 žlici bio olivnega olja
  • 1 žlica bioumeboshi kisa
  • 1 žlica bio riževega kisa
  • 3 žlice drobno nasekljane bio mlade čebule
  • 4 žlice praženih nasekljanih bio mandljev

 

Priprava:

  • Pečico segreti na 220 C
  • Oprano rdečo peso zložiti v pekač na peko papir in jo peči eno uro
  • Ko se rdeča pesa shladi, jo olupimo in jo narežemo na majhne kocke. Rdeči pesi dodamo kuhano kvinojo in vse premešamo.
  • Dodamo še olje, kis in mlado čebulo ter okrasimo z nasekljanimi mandlji.

 

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x