Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Slana porova pita iz polnozrnate moke

 

Sestavine:Slana porova pita iz polnozrnate moke

Testo

  • 70 dag polnozrnate pirine moke
  • 25 dag margarine
  • dobre 1/4 litra vode
  • 1 jušna žlica soli
  • 2 čajni žlički pecilnega praška

 

Nadev

  • 70 dag pora
  • olivno olje
  • sol
  • 6 dag koruznega škroba ali 2 kavni žlički agar
  • Agarja
  • 8 dcl vode
  • 2 jušni žlici kvasnega namaza

 

Navodila za pripravo

1. Por sesekljaj in ga prepraži na olivnem olju. Posoli.
2. Zamesi testo, ga razvaljaj in položi na pekač. Daj peči.
3. Koruzni škrob razmešaj z vodo ter ga primešaj poru. Dodaj še kvasni namaz.
4. Vse skupaj zavri in stresi na napol pečeno testo.
Če uporabljaš agar agar namesto koruznega škroba, testo speci samo, brez nadeva. Agar agar namoči v vodi, vse skupaj dodaj poru, dodaj še kvasni namaz ter vse skupaj zavri. Polij po pečenem testu ter počakaj, da se strdi.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x