Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Presni borovničev sladoled

 

 

Sestavineborovničev sladoled

  • 300 g indijskih oreščkov
  • 500 g borovnic
  • 200 ml agavinega nektarja
  • 0,5 l mandljevega mleka
  • 2 jž lecitina
  • sok ene limone
  • ščepec soli

 

Priprava

Indijske oreščke zmeljemo v fino moko v kavnem mlinčku (v kolikor nimamo na voljo močnega blenderja). V mešalnik dodamo vse sestavine in mešamo do gladkega. Sladoled je priporočljivo pripraviti v strojčku za izdelavo sladoleda,  lahko uporabimo tudi modele za lučke.

Mandljevo mleko pripravimo tako, v blenderju zmešamo skodelico mandljeve moke s približno dvema skodelicama vode in odcedimo.

 

Dober tek!

 

Recept objavljamo v sodelovanju s presno.si

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x