Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Kitajski rezanci z mariniranim tofujem

 

Rezanci brez glutena na lahek in zdrav azijski način

Kitajski rezanci z mariniranim toufujem

Sestavine:

Za 2 do 3 osebe :

  • 250g Tofu navaden

 

Marinada:

  • 2 stroka česna,
  • 3 žlice sojine omake
  • 1 žlička ingverja
  • 1 žlica sladkega chilija,
  • 1 zavitek brezglutenskihrezancev 250g,
  • 3 žlice olivnega ali sezamovega  olja
  • 250 g brokolija,
  • sezam,
  • sol in poper

 

Priprava:

Osušite tofu lahko, ga osušite tudi z papirnato brisačko in ga narežite na manjše kocke, olupite česen in ga sesekljajte zmešajte zgoraj naštete sestavine za marinado in dodajte tofu kocke, ter vse skupaj pustite v hladilniku za 1 uro. Občasno vzamite iz hladilnika in premešajte vse skupaj.  Skuhajte reaznce po navodilih na embalaži. Vzamite tofu kocke  iz marinade in segrejte v voku olje in popražite tofu kocke, da bodo hrustljave, odstranite jih iz voka in dajte na stran, sedaj popražite v voku na olju še brokoli približno 3 minute. Nato pa dodajte skuhane rezance in popečeni tofu v vok zalijte s 3 žlicami marinade in začinite po okusu s soljo in porom, lahko dodate še sezamova semena in vaše okusno kosilo je pripravljeno. Dober tek.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x