Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Hitra mehiška pica

hitra mehiska pica

Sestavine:

  •     4 velike tortilje (lahko so polnozrnate, iz rjavega riža, koruze ali brez glutena)
  •     2 skodelici (1 konzerva) pečenega mehiškega fižola
  •     1/2 skodelice nasekljanih oliv
  •     1 skodelica pico de gallo (mešanica nasekljanega paradižnika, bele čebule in čilija)
  •     1/2 skodelice nasekljanih šalotk
  •     1/2 skodelice indijskih oreščkov, ki ste jih za 1 uro namočili v vodi
  •     2 limeti
  •     1/8 čajne žličke kajenskega popra
  •     1/4 skodelice vode

 

Navodila

  1. Segrejte pečico na 180 °C.
  2. Položite tortilje na papir za peko in jih pecite po 3 minute na vsaki strani, da postanejo rahlo hrustljave.
  3. Na štedilniku segrejte pečen fižol v poljubni posodi. Nato ga razporedite po tortiljah.
  4. Čez razporedite pico de gallo, nasekljane olive in šalotke.
  5. V blender dajte indijske oreščke, ki ste jih odcedili, lupinico in sok dveh limet, ščepec soli, 1/4 skodelice vode in kajenski poper. Mešajte, dokler ne dobite gladke mase. Če je pregosta, dodajajte vodo, po 1 čajno žličko naenkrat.
  6. To limetino kremo pokapajte po picah.
  7. Razrežite in servirajte.

 

Dober tek! Kdo pravi, da ne moreš pripraviti okusne pice z visoko vsebnostjo vlaknin in malo maščob v 10 minutah?

 

Vir: http://delicious-knowledge.com/5-healthy-meals-in-less-than-20-minutes/

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x