Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Fritata s čebulo in zelišči

 

Ta recept vsebuje jajca namesto nezdravih maščob. To kosilo lahko jeste tako toplo kot mrzlo, nekateri pa si ga nekaj shranijo tudi za zajtrk.

Potrebujete:fritata

-        1 skodelico narezane čebule,
-        ¼ skodelice vode,
-        1 žličko olivnega olja,
-        2 žlički sesekljanih zelišč,
-        ščepec soli in popra,
-        2 žlici rikote.

 

Priprava:

-        V vodi zavrite čebulo in jo kuhajte, dokler se ne zmehča.
-        Odkrijte in kuhajte, dokler voda ne izpari.
-        Pokapajte z oljem.
-        Jajca v skodelici zmešajte in jih vlijte k čebuli.
-        Čez potresite zelišča, sol in poper.
-        Nadaljujte s kuhanjem, dokler se jajca na zapečejo, nato frittato obrnite in postopek ponovite.

 

Vir: http://greatist.com/eat/10-minute-recipes?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter_2015-01-06_mails_daily_1col.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x