Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Cheesecake s čokolado

 

SestavineCheesecake s čokolado

Osnova

  • 100 gramov mletih orehov
  • 2 jž kakava v prahu
  • 2 jž agavinega nektarja
  • 1 jž kokosovega olja

Nadev

  • 100 gramov indijskih oreščkov
  • 1 Granny Smith jabolko (ali po okusu)
  • 10 jž agavinega nektarja
  • 2 jž kokosovega olja
  • sok polovice limone
  • ekstrakt vanilije

Čokoladni preliv

  • 2 jž kakava v prahu
  • 1 jž kokosovega olja
  • 1 jž agavinega nektarja

 

Postopek

Za osnovo zmešamo mlete orehe s preostalimi sestavinami in enakomerno razporedimo po tortnem modelu (premera 20 cm ali manj). Odstavimo v hladilnik in pripravimo nadev.

Indijske oreščke predhodno namočimo za vsaj eno uro. Skupaj z olupljenim jabolkom in ostalimi vsebinami premešamo v mešalniku do gladkega. Razporedimo po osnovi.

Čokoladni preliv pripravimo tako, da rahlo segrejemo kokosovo olje, dodamo kakav in agavo. Premešamo in prelijemo povrh nadeva. Odstavimo v hladilnik ali zamrzovalnik in postrežemo ohlajeno.

Dober tek!

 

Recept objavljamo v sodelovanju s presno.si.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x