Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Čedar-česnov zdrob z ocvrtimi jajci

čedar

Sirast zdrob lahko pripravimo brez maščob in kalorijskih bomb.

Potrebujete:

-        ½ skodelice zdroba za kuhanje,
-        1 strok naribanega česna,
-        ½ skodelice naribanega čedarja,
-        1 žlico nasekljanega drobnjaka,
-        4 velika jajca,
-        sol in poper.

Postopek:

-        V majhni kozici zavrite vodo.
-        Vmešajte zdrob in česen.
-        Pokrijte in kuhajte 5–7 minut, medtem pa pogosto premešajte.
-        Ko je zmes gosta, jo odstavite z ognja. Dodajte čedar in drobnjak. Solite in poprajte po okusu.
-        Nato segrejte ponev na srednjem ognju. Dodajte maslo in ocvrite jajca.

 

Vir: http://greatist.com/eat/10-minute-recipes?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter_2015-01-06_mails_daily_1col.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x