×
Prijavni obrazec
×
Registracija
Podatki profila
Prijavni podatki
ali prijava
Opis
Tradicionalna kitajska medicina že tisočletja pozna terapevtske lastnosti rdečega riža. Rdeči fermentirani riž odlično vpliva na znižanje oziroma normaliziranje stopnje holesterola v krvi. Vsebuje železo, beljakovine, vitamine, oligoelemente in več rudninskih snovi kot katerakoli druga vrsta riža. Poleg tega je izredno prebavljiv. Rdeči riž je najboljši, če je kuhan samostojno. Šele potem mu dodajamo začimbe, meso ali zelenjavo. Med kuhanjem se zrna deloma oluščijo; temu se izognemo, če ga skuhamo 'al dente' v veliki količini vode in ga šele pozneje začinimo na živahnem ognju (po možnosti v voku), skupaj z želenimi sestavinami. Potrebuje daljši čas kuhanja, in sicer 45 do 50 minut, lahko pa ga skuhamo tudi v ekonom loncu v slabe pol ure.Mogoče vas zanimajo naslednji izdelki
-
Riž* dišeči 1 kg Dennree
3,99 €