Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Sladilo* Sukrin 500g

Dobavljivost: Na zalogi (1-4 dni)

Hiter pregled

Sukrin – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU
10,89 €

Opis

 

Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin je odlična alternativa.

  • dosega 75 % sladkosti sladkorja

  • brez kalorij

  • naravnega izvora

  • po videzu in okusu zelo spominja na sladkor

  • odličen za kuho in peko

  • glikemični indeks 0

 

0 kalorij

Sukrin je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba. Pri tem procesu nastane snov eritritol, ki se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah. Eritritol je tehnično gledano ogljikov hidrat, vendar se v telesu ne more izkoristiti, kar pomeni, da je brez kalorij. Zato je Sukrin odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (low-carb) prehrano.

 

Naraven okus

Sladilo Sukrin ima čist, naravno sladek okus ter je podobnega videza in strukture kot navadni sladkor. Dosega 75 odstotkov sladkosti navadnega sladkorja in se uporablja v enaki ali malenkost večji količini kot sladkor.

 

Brez vpliva na dvig krvnega sladkorja – glikemični indeks je 0

Raziskave dokazujejo, da sladilo Sukrin ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina v telesu, zato ga lahko varnouporabljajo tudi diabetiki. Glikemični indeks sladila Sukrin je 0.

 

100% varno in naravno

Marsikdo, ki se izogiba sladkorju, ne želi uživati umetnih sladil. Sukrin je naravno sladilo, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba. Pri tem procesu nastane snov eritritol, ki se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah. Sladilo Sukrin ne vpliva na razvoj bakterij, ki v ustni votlini povzročajo karies. Vsi Sukrin izdelki so iz naravnih, gensko nespremenjenih sestavin.

Recepti

Veganska korenčkova torta brez glutena

20. 06. 2018

  Sestavine (za pravokotni pekač, velik 23 cm x 33 cm, za dve plasti okrogle torte s premerom 23 cm ali za tri plasti okrogle torte s premerom 20 cm): 2,5 skodelice (350 g) brezglute [..]

Bajadera

17. 08. 2015

  Kako popularna sladica nastane v vaši kuhinji? Sestavine 30 dag piškotov 20 dag mletih lešnikov 1 dl mleka 10 dag sladu 10 dag masla 6 dag naribane čokolade Čokoladna ali lešn [..]

Mogoče vas zanimajo naslednji izdelki

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x