Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Predavanje: S KAKŠNO ENERGIJO PA DOM ALI DELOVNI PROSTOR PODPIRA VAS? ŠIŠKA, sreda, 13.11. ob 17.00 uri

Vabljeni, da spoznate zakonitosti delovanja elektromagnetnega polja prostora in kako vpliva na naše zdravje in napredek na vseh nivojih bivanja. Pogledali bomo praktični primer  in izkušnje uporabnikov energijsko podhranjenega prostora in spremembe ter opažanja po celovitem celjenju elektromagnetnega polja prostora po metodi P.E.C.A.®

Predavanje bo v sredo, 13. novembra 2019 ob 17.00 uri  v trgovini Kalček Šiška, Celovška cesta 268, Ljubljana.

Prijavo svoje udeležbe prosimo posredujte na: info@kalcek.si.

Predavanje vodita Željka Toplek Luzar in Barbara Svetelj Šprah, licencirani svetovalki komplementarne energijske medicine po mednarodni metodi P.E.C.A.® Dogodki, ki jih izvajata, so brezplačni z namenom informiranja ljudi, ki potrebujejo kvalitetno obliko podpore in pomoči. Zato lahko informacijo in povabilo na dogodek delite tudi z drugimi, ki iščejo pomoč zase ali svoje najbližje.

Ali je  prostor, kjer živimo ali delamo  res lahko tako močan dejavnik, da s svojimi lastnostmi vpliva na naše razpoloženje, vitalnost in zdravje? Da vpliva tudi na kvaliteto naših odnosov z ljudmi, ki so z nami v tem prostoru?

Tako kot človek ima tudi prostor svojo auro oz. elektromagnetno polje, ki je fizičnim očem nevidno. Zelo pomembno za naš napredek je, da živimo in delamo v prostoru, v katerem je vzpostavljen zdrav pretok energije.  Po daljšem obdobju, ki ga preživimo na določenem prostoru že lahko vidimo njegove vplive na naše zdravje in vitalnost. Mnogi opažajo, da jih določeni prostori močno izčrpavajo, da se v njih težko skoncentrirajo, da se zjutraj zbudijo bolj utrujeni kot so bili, preden so se odpravili k počitku in podobno. 

Energijski zapisi prostora pa ne vplivajo le na naše zdravje, ampak  vplivajo tudi na naše odnose z ljudmi, s katerimi bivamo oz. sodelujemo v  tem prostoru in na naše psihološko počutje ter doživljanje sebe in življenja na sploh.

Tudi ustvarjalnost, finančno materialna stabilnost in zadovoljstvo s strani strank, ki uporabljajo določen poslovni prostor, so odvisni od vibracij prostora.

Metoda P.E.C.A.®je mednarodno priznana metoda komplementarne energijske medicine, ki posamezniku nudi pomoč v obliki profesionalne energijske celovite asistence. S pregledom prostora po metodi P.E.C.A.® lahko posameznik ozavesti, kakšne lastnosti ima elektromagnetno polje prostora, kjer živi ali dela in kako le-te vplivajo nanj. Hkrati pa mu s svojim celovitim pristopom energijskega celjenja prostora, omogoči bivanje na energijsko zdravem in čistem prostoru. Očiščen prostor omogoča visoke pritoke čiste izvorne energije in hkrati nudi zaščito pred zunanjimi energijskimi vplivi.

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x