Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Predavanje: NAŠE MISLI, ČUSTVA IN ODNOSI SO ENERGIJA; Šiška: sreda, 11.12.2019 ob 17.00 uri

Vsi mi smo energija in vse okoli nas je energija. Smo vibracija elektromagnetnih polj s specifičnimi informacijami, ki vplivajo na naše doživljanje sebe, drugih in okolja.

Z uravnoteženimi pretoki energije v našem elektromagnetnem polju, smo notranje umirjeni in razpolagamo z dovolj energije za svoje delovanje. Delujemo uravnoteženo, pozitivno odreagiramo na izzive iz okolja in zmoremo aktivirati vse svoje potenciale. Vse to pa vodi v naš osebni napredek.

Nasprotno pa so ponavljajoče težave, notranje stiske, težave v komuniciranju in naporni medosebni odnosi ter druge življenjske preizkušnje, vedno  posledica nepravilnosti pretokov energije skozi naše elektromagnetno polje. Dlje časa, ko vzroki za nepravilnosti pretokov energije delujejo, v težji situaciji se posameznik nahaja in vedno manj moči ima, da bi se lahko soočil s situacijo in jo razrešil brez dolgotrajnih posledic zanj in njegovo okolico.

Mednarodno priznana metoda P.E.C.A.®, kot komplementarna energijska medicina, s celovitim in osebnim pristopom, preko energijskega pregleda elektromagnetnega polja psihičnega telesa ali aure posameznika, odkriva in ozavešča vzroke energijskih neravnovesij, jih pomaga odpravljati in vzpostavlja zdrav pretok energije v njem.

Z uravnoteženimi in zdravimi energijskimi pretoki se prebudi notranja psihična moč in zavedanje širšega vidika razreševanja življenjskih preizkušenj. Posledično pa se spremeni tudi naše doživljanje zunanjega sveta in življenjske okoliščine.

Vabljeni, da spoznate energijske zakonitosti delovanja zapisov v psihičnem telesu ali auri človeka, kjer bo tudi na osnovi praktičnih primerov in izkušenj posameznikov predstavljeno, kako le-te vplivajo na kvaliteto našega doživljanja, delovanja in bivanja.

Predstavitev bo v sredo, 11. decembra 2019 ob 17.00 uri  v trgovini Kalček Šiška na Celovški cesti 268 v Ljubljani. Prijavo svoje udeležbe prosimo posredujte na info@kalcek.si.

Predavanje vodita Željka Toplek Luzar in Barbara Svetelj Šprah, licencirani svetovalki komplementarne energijske medicine po mednarodni metodi P.E.C.A.® Dogodki, ki jih izvajata, so brezplačni z namenom informiranja ljudi, ki potrebujejo kvalitetno obliko podpore in pomoči. Zato lahko informacijo in povabilo na dogodek delite tudi z drugimi, ki iščejo pomoč zase ali svoje najbližje.

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x