Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Predavanje: FIZIČNO TELO JE ENERGIJA, ŠIŠKA, CELOVŠKA 268, 6.3.2019 0B 17.00 URI

Naše telo je energija in vse okoli nas je energija. Smo vibracija elektromagnetnih polj s specifičnimi informacijami, ki vplivajo na naše psihofizično zdravje.

Uravnoteženi pretoki energije v elektromagnetnem polju telesa podpirajo tudi vse procese na nivoju telesa. Žleze z notranjim izločanjem in organi ter vse ostale telesne strukture zmorejo nemoteno opravljati svojo funkcijo le ob zadostni razpoložljivosti energije.

Zdravstvene težave in bolezni so vedno  posledica nepravilnosti pretokov energije skozi naše elektromagnetno polje in skozi telo. Dlje časa, ko vzroki za nepravilnosti pretokov energije delujejo, težje telo opravlja svoje procese čiščenja in regeneracije, kar lahko vodi v različna bolezenska stanja.

Mednarodno priznana metoda P.E.C.A.®, kot komplementarna energijska medicina, s celovitim in osebnim pristopom, preko energijskega pregleda fizičnega telesa posameznika, odkriva in ozavešča vzroke energijskih neravnovesij v elektromagnetnem polju telesa. Postopoma te vzroke pomaga odpraviti in vzpostaviti zdrav pretok energije v elektromagnetnem polju fizičnega telesa.

Z uravnoteženimi in zdravimi energijskimi pretoki se okrepi imunski sistem in procesi regeneracije tako v telesu kot v naši psihi, posledično se izboljša vitalnost in spremeni tudi naše doživljanje sebe, zunanjega sveta in življenjskih okoliščin.

Vabljeni, da spoznate energijske zakonitosti delovanja našega telesa, kjer bo tudi na osnovi praktičnih primerov in izkušenj posameznikov predstavljeno kako le-te vplivajo na naše fizično zdravje.

Predavanje bo v sredo, 6. marca 2019 ob 17.00 v trgovini Kalček Šiška na Celovški cesti 268 v Ljubljani. Prijavo svoje udeležbe prosimo posredujte na info@kalcek.si

Predavanje vodita Željka Toplek Luzar in Barbara Svetelj Šprah, licencirani svetovalki komplementarne energijske medicine po mednarodni metodi P.E.C.A.® Dogodki, ki jih izvajata, so brezplačni z namenom informiranja ljudi, ki potrebujejo kvalitetno obliko podpore in pomoči. Zato lahko informacijo in povabilo na dogodek delite tudi z drugimi, ki iščejo pomoč zase ali svoje najbližje.

Več informacij o metodi P.E.C.A.® na: www.pecastory.com

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x