Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Osnovni podatki

 

 

V trgovinah Kalček od leta 1989, kot prvi ponudnik ekoloških prehranskih izdelkov v Sloveniji, nudimo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja.

Hrana je bistveni del našega življenjskega sloga, odnosa do nas samih in bližnjih, do drugih, do okolja in do prihodnosti. Spoštovanje narave in ljudi je ena izmed Kalčkovih osnovnih vrednot. V Kalčku sta nam pomembni kakovost izdelkov in kakovost odnosa s strankami, zaposlenimi in poslovnimi partnerji.

Želimo si, da bi se v naši družbi vsi dobro počutili. Svojim strankam nudimo podporo pri spreminjanju njihovega načina življenja na boljše. To naše poslanstvo izvajamo skozi ponudbo izbranih ekoloških izdelkov, s pomočjo strokovnega svetovanja in z organizacijo raznovrstnih predavanj, namenjenih novim spoznanjem.

Pri nas lahko dobite vse izdelke, ki ste jih vajeni iz običajnih, konvencionalnih trgovin, s pomembno razliko, da je med 4000 izdelki v naši ponudbi 99% izdelkov preverjeno ekoloških. Tistih nekaj izdelkov, ki niso preverjeno ekološki, smo na naših policah posebej označili. V Kalčku ponujamo najboljše ekološke izdelke priznanih blagovnih znamk.

V naši ponudbi boste našli: sveže eko sadje in zelenjavo, kruh in pecivo, sire in ostale izdelki iz delikatese, žita, moke in testenine, sladke prigrizke, tudi brez sladkorja, sojine izdelke, pripravljene jedi, zelenjavne in sadne namaze, mleko in mlečne izdelke, sokove in napitke, vino in pivo, kave in čaje, izdelke, primerne za makrobiotiko in različne diete, okolju prijazna čistila, izdelke za nego telesa in kozmetiko, eterična olja.

Prisrčno vas vabimo, da se pridružite Kalčkovi skupnosti.

Ostanite zdravi in mladi!

 

Kalček d.o.o.

Argentinska ulica 17

1000 Ljubljana

Tel. +386 1 5233 582

E-pošta: info@kalcek.si

Davčna številka: SI53252438

Matična številka: 5351740

TRR 33000-0001331704

Osnovni kapital: 9.600 €

 

 

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x