Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Olje iz oreščkov sibirske cedre

 

Iz Sibirije za zdravje 

Olje iz oreščkov sibirske cedre vsebuje izjemno veliko vitaminov, celo paleto antioksidantov (B-kompleks, E-in C-vitamin, betakaroten, pantotenska kislina) in mineralov (še zlasti se ponaša z visoko  vsebnost joda, ki uravnava delovanje ščitnice). V Sibiriji človeku ob slovesu zaželijo "dobro sibirsko zdravje in dolgo življenje". Njihov starodavni recept za dobro zdravje in dolgo življenje je zelo preprost : vsak dan začnejo s t.i. eliksirjem življenja, ki ga pripravijo iz ene žličke olja iz oreščkov sibirske cedre, ene žličke medu in ene žličke cvetnega prahu.

Olje sibirske cedre pomaga pri boleznih ledvic (patologija, ki povzroča visok krvni tlak) in jeter (hepatitis, ciroza). Je še posebej učinkovito za zdravljenje obolenj želodčno-prebavnega trakta: funkcionalnih pomanjkanj, gastritisov - nizka želodčna kislina, pankreatitisov, ranah na želodcu in dvanajstniku, hemeroidov, kolitisov, enteritisov, visoke vsebnosti želodčne kisline, eruktacije, zgage in ostalih prebavnih motenj.

Pomaga pri respiratornih obolenjih (astma, prehlad, gripa, vnetje grla). Priporoča se tudi kot preventivno sredstvo, saj raziskave kažejo, da ljudje, ki redno uživajo hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre, ne obolevajo za gripo.

olja-iz-sibirije2

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x