Sezam novoletnih želja tvojega telesa
Datum objave Petek, 23 December 2022

Sezam novoletnih želja tvojega telesa

Seznam novoletnih zaobljub je poln motivacijskih misli in želja, ki bi jih radi uresničili v prihajajočem letu. Za izjavo ‘’Novo leto, novi jaz!’’ se skriva dejstvo, da večina izmed nas namerava začeti graditi nekaj pozitivnega, da bi se bolje počutili v svoji koži, tako navzven kot navznoter. Verjamemo, da je tvoj seznam že popoln in da bi bili zadovoljni z vsakim, a da bi ga nadgradili in te spodbudili k doseganju najboljše različice sebe, smo se postavili v vlogo tvojega telesa in sestavili zdrav seznam novoletnih želja s podpisom tvojega telesa!

1. Nahrani me od znotraj, da ti lahko dam naravno in lepo zunanjo ljepoto ki si jo zaslužiš!

 V naši ponudbi prehranskih dopolnil najdeš najboljše kolagene, ki bodo s svojo bogato sestavo prekrili skoraj vse sestavine tvojega zunanjega videza - kožo, nohte in lase! Veganski Collagen je v tekoči obliki in vsebuje aminokisline, ki so gradniki beljakovin in zato sestavni del kolagena. Ta kolagen vsebuje MSM (lepotni mineral), hialuronsko kislino in vitamin C, katerih kombinacija zagotavlja popolno podporo mladostni in čisti koži, sijočim lasem in zdravim nohtom. Poleg tega, da ta kolagen daje tvoji koži brezhiben videz že od zunaj, bosta z dodatkom vitamina C prispevali tudi k boljši proizvodnji kolagena in zaščitili celice pred olfaktornim stresom.

Collagen Premium je hidrolizirani ribji kolagen, ki je v tekoči obliki in povečuje elastičnost kože, ohranja njen sijaj in mladosten videz ter upočasnuje znake staranja in zmanjševanje gub. Poleg tega je ta kolagen idealna podpora za zdrave lase in nohte! Poleg hialuronske kisline in vitamina C sta tu še vitamin B5 in Biotin. Poleg tekoče oblike lahko v naši ponudbi najdeš tudi kolagen v prahu  ki ga lahko odlično umestite v kateri koli napitek ali smoothie!
Zadnji lepotec na tem seznamu je Hair, skin & nails kolagen, ki s posebno oblikovano tekočo sestavo zaokroži lepoto celotnega zunanjega videza in poskrbi za božanski sijaj in ženstvenost!

2. Želim si, da sodelujemo v okviru celotnega telesa!

Za tem naslovom se skriva želja, da bi vsak del svojega telesa bolje spoznali in se vsakemu delu enako posvetili. Čeprav si večina od nas želi doseči čim večji uspeh pri zunanjem videzu, bo s težavami s kostmi, sklepi, mišicami, kitami in zobmi ter pomanjkanjem hranilnih snovi, ki jim nudijo idealno oporo, tvoje telo težko doseglo kakršno koli uspešnost povezano s kakovostnim delovanjem in dejavnostmi. Iz naše ponudbe ti priporočamo Joint Support Premium! Je tekoče prehransko dopolnilo, zasnovano posebej za podporo gibljivosti sklepov, prispeva k zdravju vezivnega tkiva in hrustanca, kosti, mišic in kit!

3. Premikajmo meje dobre imunosti!

Brez dobre imunosti je težko ubrati katero koli pot do uspeha. Naša paleta izdelkov ti daje možnost, da ustvariš kreativen seznam živil, ki bodo tvojo imunost dvignili na novo, višjo raven, pa naj gre za izbiro izdelkov za okusen, prehransko bogat napitek ali skrbno izbrano prehransko dopolnilo! Da ti ostane prostor za polnjenje košarice z živili, ki jih želiš, ti pri prehranskih dopolnilih priporočamo različne kombinacije, ti pa izberi tisto, katere sestavo najbolj potrebuješ! To so: Multivitamins + Minerals, Calcium + Magnesium + Zinc + D3, Calcium + Vitamin D3, Magnesium + Vitamin B6, Vitamin B Complex in Probiotics Premium.

4. V vsako dejavnost vloži maksimalno energije!

Dobra energija je eden glavnih ključev, ki odpira vrata uspeha. Če boš svoje telo nahranil-a s hranili, ki jih potrebuje, ti bo v zameno dalo največ energije, ki jo boš lahko vložil-a v vsako aktivnost v tvojem dnevu! Naši zmagovalci za zagotavljanje dovolj energije so: Multivitamins + Minerals, Calcium + Magnesium + Zinc + D3, Magnesium + Vitamin B6 in Vitamin B Complex! Vabimo te, da nas kontaktiraš, da izberemo najboljše energijsko dopolnilo, katerega sestava bo najbolje ustrezala tvojim potrebam!

5. Okrepi psihološko funkcijo in ne pozabi, da: ,,Vse je v glavi!’’

Dobra koncentracija, močan um in normalen spomin nepopisno izboljšajo kakovost življenja. Poleg vadbe različnih trikov za ohranjanje močnih psiholoških funkcij ti priporočamo prehransko dopolnilo Ginkgo biloba + Vitamin B3. Poleg tegada Ginkgo biloba spodbuja krvni obtok v možganih, prispeva tudi k boljšemu spominskemu procesu, pa tudi k mentalnim sposobnostim. Poleg tega Ginkgo biloba pomaga ohranjati kognitivne funkcije. Izvleček ginka prispeva k znižavanju krvnega tlaka ter pomaga ljudem, ki so doživeli stres ali so anksiozni. Poleg tega je tu še Vitamin B3. Gre za kompleks vitaminov B, ki ti bo poleg koristi Ginki bilobe pomagal pri številnih procesih v telesu, kot so lažja prebava, uravnavanje krvnega tlaka in holesterola ter prispeval k ohranjanju zdrave kože. 


6. Ne pozabi, da je zdrav duh v zdravem telesu!

Ena najpogostejših želja s seznama za novo leto je spremeniti prehrano na bolje in se trajno znebiti odvečne teže. Poleg tega, da v naši ponudbi lahko najdeš vse izdelke za idealen jedilnik, pa tudi odlične in zdrave recepte, ti ponujamo tudi novo prehransko dopolnilo, ki je navdušilo mnoge in je najboljši gorilnik! Fat burner iz KALČEK ponudbe prehranskih dopolnil je dobro zasnovan kot dodatek k zdravju, ki izboljša rezultate hujšanja. Poleg zatiranja apetit in odstranjevanje neželene maščobe ta dodatek prispeva k povečanju ravni energije v telesu in ohranjanju normalnega imunskega sistema!

7. Izvej vse o sastavi in posljedicah izdelkov, ki jih smatraš za svojo slabo razvado in jih spremljaj!

Za konec pa ti predstavljamo najlažjo spremembo, ki jo lahko vneseš v svojo rutino in bo pripomogla k odličnim rezultatom, nanaša pa se na zamenjavo slabih navad z bolj zdravimi. Uporabi svojo kreativnost in namesto nezdravih napitakov ustvari zdrave in okusne, namesto sladic polnih odvečnih sladkorjev in umetnih barvil, naredite ekološke prigrizke, v katerih boš užival, hkrati pa poskrbiš za boljšo sestavo svojega telesa! Pri izpolnitvi te točke ti lahko pomaga skoraj celotna BioLife by KALČEK ponudba - vsi ekološki in prehransko bogati izdelki, 100% naravne beljakovine, naravna sladila in prehranska dopolnila.

Srečno in uspešno novo leto ti želi tvoja KALČEK ekipa

Sorodni izdelki
Hair&Skin&Nails Premium 500ml Biolife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Vegan Collagen Premium 500ml Biolife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Collagen Premium 500ml Biolife
EkološkoBrez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Joint Support Premium 500ml Biolife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Probiotics Premium 500ml Biolife
Brez jajcBrez glutena
34,99 
Collagen Premium Prah 300g Biolife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Kalcij 450mg+Magnezij + Cink Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajc
25,00 
Magnezij 200mg+ Vitamin B6 Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
26,00 
Vitamin B Complex Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
19,00 
Fat Burner Premium 60kaps BioLife
Brez mlekaBrez glutena
28,00 
Ginkgo Biloba 1000mg + Vitamin B3 Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
20,00 
Multivitamins + Minerals Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
25,00 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU