Rumeni zobje? Ne s KOKOSOVIM OLJEM!  
Datum objave Torek, 26 April 2022

Rumeni zobje? Ne s KOKOSOVIM OLJEM!  

Sonce začenja vedno bolj sijati in ti, namesto da bi treniral v telovadnici, treniraš skrivanje rumenih zob? Bleščeče beli nasmehi, kot je ima igralska zasedba Love Islanda, so morda korak predaleč, a z enim samim živilom s kuhinjske police lahko tvoji zobje postanejo za nekaj odtenkov svetlejši! In gre za čarobno kokosovo olje!
Kokosovo olje je jedilno olje, pridobljeno iz kokosovega mesa in je eden najbogatejših rastlinskih virov nasičenih maščob na svetu. Poleg tega to olje pomaga pri nadzoru bakterij, virusov in gliv, če se ga uporablja zunaj!
 
 
Za razliko od trakov in drugih ostrih belilnih izdelkov naravno olje ponuja naravne prednosti, ki ne bodo povečale občutljivosti tvojih zob. Poleg tega pomaga odstraniti zobne obloge in izboljša zdravje dlesni, kar posledično naredi sklenino bolj belo.
Predstavljamo ti tri enostavne načine za dodajanje kokosovega olja svoji ustni higieni za sijoč nasmeh pripravljen na pomlad!

K kot kokos in n kot NITKA

Ozek 'prostor' med vsakim zobom pobeli z dodajanjem olja v nitko. Nitka, prevlečena s kokosovim oljem, se lahko spopade s površinami, ki jih zobna pasta in belilni trakovi zlahka zgrešijo.
Postopek je preprost! Olje namočiš v sredino navoja, nato pa nit postaviš na težko dostopna mesta in jih očistite kot običajno!

Ščetkanje, ščetkanje iiin..ščetkanje.

Preden si umiješ zobe z običajno zobno pasto, naredi naravno formulo za beljenje z nekaj kapljicami kokosovega olja in malo sode bikarbone. Soda bikarbona vsebuje belilo, ki lahko posvetli zobe, poleg tega, da razsvetli nasmeh, pa lahko odstrani tudi razbarvanje, ki nastane zaradi cigaretnega dima, kave in rdečega vina.
 

A za konec - izpiranje!

Izpiranje s kokosovim oljem je eden najvarnejših načinov, da tvoji zobje zasijejo kot biseri (pozabite pa na ekipo Love island;))! Zjutraj, takoj ko se zbudiš, vzemi žlico olja in žvrkljaj v ustih približno 15 minut. Sprva se to morda zdi dolgo, a potrpežljivost se bo zagotovo obrestovala. Potiskanje olja med vsak zob ne bo povzročilo le svetlejšega nasmeha, ampak bo povzročilo tudi odlično razstrupljanje, ki izboljša splošno ustno zdravje!
 
 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU