Pripravi se na jesen s temi 5 ključnimi prehranskimi dopolnili
Datum objave Petek, 08 September 2023

Pripravi se na jesen s temi 5 ključnimi prehranskimi dopolnili

Ah, jesen! Doživljamo prehod iz zlatih poletnih dni v sveža jutra, obsijana z barvami jeseni. Ko se pripravljamo na hladnejše mesece in več časa preživimo notri, bo naše telo morda potrebovalo malo dodatne pomoči, da ostane v top formi. Ne skrbi, saj smo tukaj, da ti pomagamo s temi 5 MUST HAVE prehranskimi dopolnili, s katerimi boš poln-a energije, sijoč-a in zdrav-a vso jesen!

1. Collagen Premium: Skrivnost lepe kože v mrzlih mesecih

Medtem ko hladen veter in suh zrak skušata kožo izsušiti, je kolagen tukaj, da jo zaščiti. Poleg tega, da ta beljakovina naredi kožo elastično in hidrirano, podpira tudi zdravje sklepov, las in nohtov. Pozabi na suho kožo in lomljive lase - kolagen je tvoj jesenski zaveznik!

 

2. Ginkgo Biloba + B3 Premium: Budnost in koncentracija v turobnih dneh

Z manj sončne svetlobe in več oblačnih dni je lahko Ginko odlično dopolnilo za povečanje koncentracije, izboljšanje spomina in ohranjanje mentalne jasnosti.

 

3. Vitamin D3 Premium: Vnesi svetlobo v svoje življenje

Ker se dnevi krajšajo, lahko mnogi od nas občutimo upad ravni vitamina D. Ta "sončni vitamin" je ključen za kosti, imunski sistem in splošno dobro počutje. Poskrbi, da ima tvoje telo tisto, kar potrebuje, tudi ko sončni žarki niso tako pogosti.

 

4. Imunobiotics Premium: Zaščiti svoj prebavni sistem

Ko se približujemo sezoni prehladov, ima tvoje črevesje ključno vlogo v tvojem imunskem sistemu. Probiotiki pomagajo ohranjati zdravo ravnovesje mikrobiote v črevesju, kar je lahko še posebej pomembno ob spremembi prehranjevalnih navad in ko smo izpostavljeni prehladom.

 

5. Kalcij + D3 Premium: Dvojna zaščita za kosti

Medtem ko vitamin D podpira absorpcijo kalcija, je kalcij sam ključnega pomena za ohranjanje močnih in zdravih kosti, še posebej, ko temperature padejo. Ta dva dodatka skupaj ohranjata moč in celovitost tvojega skeletnega sistema.

 

Ko prehajamo iz toplih poletnih dni v prijetno jesensko sezono, je pomembno, da prilagodimo našo prehranjevalno rutino, da zagotovimo najboljšo podporo svojemu telesu. Pripravi se na vse, kar prinaša jesen, s temi 5 dodatki. Prevzemi nadzor nad svojim zdravjem in se počuti odlično ne glede na letni čas!

 

P.S. Ta mesec lahko celo 3 od teh 5 prehranskih dopolnil dobiš popolnoma BREZPLAČNO za VSAK NAKUP nad 60€!!!!

 

Tvoj Kalček Team!
 

Sorodni izdelki
Collagen Premium 500ml Biolife
EkološkoBrez mlekaBrez jajcBrez glutena
39,99 
Kalcij 400mg+ Vitamin D3 5mcg Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
15,00 
Immunobiotics Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
25,00 
Ginkgo Biloba 1000mg + Vitamin B3 Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
20,00 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU