Prehransko dopolnilo, ki poveča energijo in mentalno zmogljivost? Tako je!
Datum objave Četrtek, 08 December 2022

Prehransko dopolnilo, ki poveča energijo in mentalno zmogljivost? Tako je!

Nekaj mesecev nazaj smo ugotovili, da veliko ljudi opaža podobne težave pri koncentraciji za opravljanje vsakdanjih opravil in težave pri pomnjenju. Da bi prispevali k rešitvi te težave, smo naši bogati ponudbi dodali novo prehransko dopolnilo, katerega kombinacija sestavin navdušuje vse, ki so ta izdelek že preizkusili, in sicer  Ginkgo biloba + Vitamin B3, dopolnilo PREMIUM kakovosti.

Ginkgo biloba je najstarejše večletno drevo na planetu in naj bi obstajalo že več kot 300 milijonov let, zato ga mnogi imenujejo kar živi fosil. Drevesa ginka lahko pogosto zrastejo do 37 m, lubje je hrapavo, barva pa se lahko spreminja od pepelnate do temno rjave, medtem ko so listi drevesa svetlo zeleni in na koncu dolgega stebla pahljačasti. Ta rastlina ima veliko koristi za tvoje telo. Poleg tega, da Ginko biloba spodbuja krvni obtok v možganih, prispeva tudi k boljšemu spominskemu procesu, pa tudi k mentalnim sposobnostim. Poleg tega, Ginkgo biloba pomaga ohranjati kognitivne funkcije. Izvleček ginkga prispeva k zniževanju krvnega pritiska ter pomaga ljudem, ki so doživeli stres ali so anksiozni.

Temu dodatku smo dodali Vitamin B3. Se sprašuješ zakaj? Vitamin B3 je vitamin B kompleksa, ki sodeluje pri številnih procesih v telesu, kot je pomoč pri lažji prebavi hrane, ki jo zaužijemo, za zagotavljanje energije, uravnavanje krvnega tlaka in holesterola ter prispeva k ohranjanju zdrave kože. 

Ker je bilo koristne lastnosti Ginkgo bilobe, kot je proces spomina, lažje doseči in zagotoviti, mora prispevati tudi k normalnemu metabolizmu pri nastajanju energije, pa tudi k normalnemu delovanju živčnega sistema - zato je ta spojina popolna kombinacija to zimo!

To prehransko dopolnilo smo proizvedli v EU in ne vsebuje glutena ali laktoze. Poleg tega je ta izdelek 100% veganski.

Vesele praznike ti želi tvoja Kalček ekipa! 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU