Odkrij skrivnost energije na potovanjih
Datum objave Petek, 19 Maj 2023

Odkrij skrivnost energije na potovanjih

Kmalu načrtuješ potovanje, a že razmišljaš, kako bi se izognil-a glavobolom in bolečinam v nogah zaradi veliko hoje in ogledov?
Potem si na pravem mestu!
Našli smo rešitev, ki ti bo pomagala ohranjati energijo skozi celotno potovanje in s katero boš lahko sproščen-a in brezskrbno ogledoval-a od jutra do večera!
Na potovanjih se pogosto srečujemo z številnimi zdravstvenimi težavami, vključno z utrujenostjo, nespečnostjo, bolečinami v mišicah, slabostjo in vrtoglavico. Na srečo obstaja en mineral, ki lahko pomaga ublažiti te simptome - MAGNEZIJ. Magnezij je esencialni mineral, ki ima pomembno vlogo v telesu, vključno z delovanjem mišic in živčnega sistema ter ohranjanjem zdravih kosti.

Spodaj najdeš nekaj načinov, kako ti lahko magnezij pomaga na potovanjih:

  1. Prispeva k zmanjšanju simptomov “potovalne bolezni” - slabost, vrtoglavica in utrujenost so pogosti simptomi “potovalne bolezni”. Magnezij prispeva k zmanjšanju pogostosti teh simptomov, kar ti bo pomagalo uživati na potovanju brez motenj.
  2. Pomaga pri boju proti časovnemu zamiku - spreminjanje časovnega pasu lahko sproži časovni zamik, ki lahko povzroči utrujenost, nespečnost in druge simptome. Magnezij lahko pomaga pri boju proti časovnemu zamiku, izboljša kakovost spanja in zmanjša simptome utrujenosti.
  3. Izboljša koncentracijo - Koncentracija, kognitivne funkcije in zmanjšanje stresa so ključni za varnost potovanja. Magnezij lahko pomaga izboljšati te dejavnike, kar lahko vodi do varnejšega in prijetnejšega potovanja.
  4. Pomaga pri prilagajanju različnim podnebjem in nadmorskim višinam - Potovanje na različne dele sveta lahko zahteva, da se telo prilagodi različnim podnebjem in nadmorskim višinam. Magnezij lahko pomaga izboljšati aklimatizacijo tvojega telesa, zaradi česar se boš bolje počutil-a in užival-a na potovanju.
  5. Pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah - dolgotrajno sedenje, hoja in drugi fizični napori med potovanjem lahko povzroči bolečine v mišicah. Magnezij lahko pomaga ublažiti te bolečine, zaradi česar je potovanje bolj udobno in neboleče.

Kako povečati vnos magnezija med potovanjem?

Z živili, ki so bogate z Magnezijem

Obstaja nekaj enostavnih načinov za povečanje vnosa magnezija med potovanjem. V svojo prehrano lahko vključite živila, bogata z magnezijem, kot so mandlji, banane, temna čokolada, zelena listnata zelenjava, fižol, avokado in žita. 

 

Prehranskim dopolnilom Magnezij + Vitamin B6 Premium

Dodatek prehrani Magnezij + vitamin B6 Premium BioLife je lahko zelo koristno na potovanjih, saj ti dve hranili igrata pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja in vitalnosti med potovanjem. 


Tukaj je nekaj načinov, kako ti lahko Magnezij + B6 Premium pomaga na potovanju:

  • Zmanjšuje stres in tesnobo
  • Izboljša razpoloženje
  • Pomaga v boju proti utrujenosti 
  • Prispeva k zdravju mišic

P.S. To je prava priložnost, saj ga do konca meseca najdeš v edinstveni akciji do celo - 50%!

 

Z vodo, ki je bogata magnezijem

Nekatere vrste mineralne vode so bogate z magnezijem. Pitje vode, bogate z magnezijem, je lahko dober način za zagotovitev ustreznega vnosa tega minerala med potovanjem.


Na koncu je pomembno omeniti, da magnezij ni rešitev za vse zdravstvene težave, ki se lahko pojavijo med potovanjem, je pa lahko zelo koristen pri lajšanju nekaterih simptomov. Če torej v bližnji prihodnosti načrtuješ potovanje, vsekakor razmisli o vključitvi magnezija v svojo prehrano ali kot dodatek, da boš lahko brezskrbno užival-a na zasluženem potovanju.

Tvoj Kalček Team

Sorodni izdelki
-15%
Magnezij 200mg+ Vitamin B6 Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
26,00 22,10 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU