Najboljša zaščita za prebavni sistem: Za mehko blato kot iz sanj
Datum objave Petek, 25 Avgust 2023

Najboljša zaščita za prebavni sistem: Za mehko blato kot iz sanj

Medtem ko uživamo v dolgih dnevih na plaži, eksotičnih sadnih koktelih in piknikih na prostem, pogosto pozabimo na nevidnega junaka v sebi – naš prebavni sistem. Ključni člen, ki povezuje vse, kar zaužijemo, z našim splošnim zdravjem in dobrim počutjem, se v poletnih mesecih sooča s številnimi izzivi. Nenadne spremembe v prehranjevalnih navadah, povečano uživanje hladnih pijač in hrane ter celo začasen stres zaradi potovanja, lahko povzroči nelagodje, kot so napenjanje, krči in druge prebavne težave. Zato je zdaj bolj kot kdaj koli prej potrebno razumeti, kako pravilno negovati in varovati to življensko pomembno sestavino našega bitja.


1. Pomen zdrave črevesne flore


Črevesje gosti bilijone bakterij, ki sestavljajo našo mikrofloro. Te bakterije igrajo ključno vlogo pri prebavi, absorpciji hranil in proizvodnji nekaterih vitaminov. Vzdrževanje ravnovesja med "dobrimi" in "slabimi" bakterijami je bistveno za optimalno zdravje prebave.

 

2. Probiotiki kot zavezniki


Probiotiki so žive bakterije, ki gostitelju, če jih zaužijemo v ustreznih količinah, koristijo zdravju. Lahko pomagajo obnoviti in vzdrževati  zdravo črevesno floro, zlasti po jemanju antibiotikov ali pri prebavnih motnjah.

 

3. Vlaknine za zdravo prebavo


Stalen vnos vlaknin pomaga ohranjati redno odvajanje blata in preprečuje zaprtje. Vlaknine služijo tudi kot hrana za naše "dobre" bakterije, ki jim pomagajo rasti in uspevati.

 

4. Pij dovolj tekočine


Voda igra ključno vlogo pri prebavi. Ne samo, da pomaga pri razgradnji hrane, da lahko telo absorbira hranila, ampak tudi mehča blato in olajša premikanje po črevesju.

 

5. Izogibajte se prenajedanju


Prenajedanje lahko preobremeni prebavni sistem, kar povzroči refluks kisline in druge prebavne motnje. Premišljeno prehranjevanje in poslušanje telesnih signalov lahko pomaga preprečiti to težavo.

 

6. Zmanjšajte vnos predelane hrane


Predelana hrana pogosto vsebuje aditive, konzervanse in druge kemikalije, ki lahko porušijo ravnovesje črevesne mikroflore in dražijo prebavni sistem.

 

V dobi, ko svet prehranskih dopolnil in probiotikov doživlja razcvet brez primere, je nekaj imen, ki preprosto dominirajo na sceni in postavljajo nove standarde. Če ste si kdaj predstavljali čudeže, ki jih je mogoče doseči s popolno sinergijo znanosti, narave in inovacij, ne išči več! Spoznaj Immunobiotics Premium in Probiotics Premium BioLife - dva izdelka, ki nista le vodilna v svetu probiotikov, ampak poskrbita za popolno revolucijo v razmišljanju o zdravju našega prebavnega sistema.

Immunobiotics Premium BioLife, probiotik v kapsulah:

  • Praktičnost: Kapsule je enostavno jemati in so  idealne za ljudi na poti. Ne smete jih mešati z vodo ali hrano; enostavno jih pogoltnite s kozarcem vode.
  • Stabilnost in učinkovitost: Ta izdelek uporablja tehnologijo, ki zagotavlja, da koristne bakterije preživijo pot skozi želodec in dosežejo črevesje, kjer bodo najbolj uporabne.
  • Raznolikost sevov: Immunobiotics Premium BioLife pogosto vsebuje več različnih sevov bakterij, zaradi česar je idealen za ohranjanje pestrosti črevesne mikroflore.

P.S. Do konca meseca ga lahko najdeš s fenomenalnih 30% POPUSTA!!!


Probiotics Premium, tekoči probiotik:

  • Hitra absorpcija: Tekoča oblika omogoča hitrejšo absorpcijo in lahko začne delovati hitreje kot nekatere druge oblike probiotikov.
  • Vsestranskost: Piješ ga lahko samostojno, dodaš smoothiju ali kombiniraš s svojimi najljubšimi napitki.
  • Naravne sestavine: Tekoča oblika omogoča kombinacijo z drugimi koristnimi sestavinami, kot so vitamini, minerali ali rastlinski izvlečki, in tako poveča blagodejne učinke.

V kombinaciji ta dva izdelka nudita celovito podporo prebavnemu sistemu in zagotavljata optimalno zdravje črevesne mikroflore. Če iščeš najboljše na trgu, ko gre za probiotične dodatke,bi morala biti Immunobiotics Premium BioLife in Probiotics Premium na vrhu tvojega seznama.

Opomba: Vedno je priporočljivo, da se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetuješ z zdravnikom ali nutricionistom.

Ohranjanje zdravega prebavnega sistema zahteva več kot le občasno jemanje probiotikov ali dodajanje vlaknin tvoji prehrani. Potreben je celosten pristop, ki vključuje zdravo prehrano, redno vadbo in pozornost na signale telesa. Kot pravi stari pogovor: "Si to, kar ješ, " zakaj torej ne bi izbrali najboljšega za naš prebavni sistem?

Tvoj Kalček Team!
 

Sorodni izdelki
Probiotics Premium 500ml Biolife
Brez jajcBrez glutena
34,99 
Immunobiotics Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
25,00 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU