5 ključnih dodatkov za Super Imunost vse poletje!
Datum objave Torek, 08 Avgust 2023

5 ključnih dodatkov za Super Imunost vse poletje!

Prišlo je poletno sonce in z njim neverjetni trenutki na plaži, zanimiva potovanja in nepozabne dogodivščine. Vendar pozor! Naj poletna utrujenost ali zdravstvene težave ne ogrozijo tvojih načrtov. Odkrij 5 ključnih dodatkov za Super Imunost, ki te bodo ohranjali močne, energične in pripravljene na vse, kar prinaša poletje!

Magnezij + B6 Premium BioLife: 

Magnezij je mineral, ki ima ključnu vlogo pri številnih telesnih funkcijah, vključno s podporo imunskemu sistemu. V kombinaciji z vitaminom B6 je lahko magnezij še bolj učinkovit. Vitamin B6 je bistven za proizvodnjo različnih imunskih celic in tudi izboljša absorpcijo magnezija v telesu.

Kalcij + Vitamin D3 Premium BioLife: 

Kalcij je nujen za zdravje kosti, vitamin D3 pa izboljša absorpcijo kalcija. Poleg tega je vitamin D3 znan po svoji vlogi pri ohranjanju imunskega sistema. Dodatek kalcija z vitaminom D3 lahko pomaga podpirati imunski sistem in kosti.

Kalcij + Cink + Magnezij + D3 Premium Biolife: 

Ta kombinirani dodatek zagotavlja telesu štiri ključna hranila, ki so pomembna za imunski sistem. Kalcij in magnezij sta bistvena za zdravje kosti, medtem ko cink pomaga v boju proti bakterijam. Vitamin D3 pa spodbuja absorpcijo kalcija in magnezija ter podpira imunski sistem.

Immunobiotics Premium BioLife: 

Ohranjanje zdrave črevesne flore je bistvenega pomena za krepitev imunskega sistema. Probiotični dodatki lahko pomagajo uravnotežiti bakterije v črevesju in tako povečajo delovanje imunskega sistema.

Omega 3-6-9 Premium BioLife:

Zaščita tvojega telesa ne bi bila popolna brez omega 3-6-9, močnih maščobnih kislin, ki bodo tvoja zadnja obrambna linija. Te kisline zagotavljajo širok spekter koristi, prispevajo k tvojem srcu, možganom in koži, zaradi česar postaneš pravi poletni superjunak!

Ta neverjetna ekipa ključnih prehranskih dopolnil bo tvoja skrivna formula za "Super Imuniteto" to poletje. Izkoristi edinstveno priložnost, da z neverjetno močjo in vitalnostjo zakorakaš v poletje. Ne dovoli, da te karkoli upočasni ali ustavi – zaščiti se in doživi poletne trenutke na polno!


P.S. Vseh 5 dodatkov do konca meseca lahko najdeš na fenomenalnem 30% POPUSTU!!!

Tvoj Kalček Team!
 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU