Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Prehranska dopolnila

Sok Noni

Rastlina NONI

prehranska-dopolnila1

Morindacitrifolia (NONI) je rastlina s številnimi zdravilnimi lastnostmi, za katere večina Evropejcev še nikoli ni slišala. Več kot 2000 let rastlino uspešno uporabljajo v Polineziji, na Kitajskem, v Indiji in drugje. Morindacitrifolia oziroma Noni je skupaj s prebivalci potovala do otokov v Pacifiku, do Tahitija, Havajev in Malezije. Najbolje uspeva na vulkanskih tleh, kjer še ni prišlo do onesnaževanja okolja. Tako kot pri nekaterih drugih sadežih in rastlinah (npr. aloja vera, papaja itd...), je tudi pri rastlini Morindacitrifolia dokazano, da lajša veliko zdravstvenih težav.

Morindacitrifolia vsebuje 18 aminokislin, vitamine A, C, E, B1, B2, B6, B12, fosfor, natrij, kalij, železo, mangan, magnezij, molibden in elemente v sledovih. Ne vsebuje maščob in proteinov.

Na celični ravni Noni pomaga celicam pri njihovem delovanju, pretoku snovi in regeneraciji poškodovanih celic. Aktivne spojine, ki jih strokovnjaki danes največkrat povezujejo z učinki nonija so alkaloidi oziroma skopoletin, prokseronin in kseronin ter organske kisline, polisaharidi, terpenoidi, antrakinoni, antrakinonski glikozidi, flavonski glikozidi, aminokisline, vitamin C, magnezij, železo, kalij, selen, cink, baker, damnakantal, beta sitosterol in rutin.

Noni se aktivno uporablja pri zdravljenju raka, diabetesa, astme, artritisa, boleznih srca, ožilja in notranjih organov ter AIDSa.

Kdo lahko pije noni sok?

Noni sok lahko pijejo vsi, odrasli in otroci. Obstajajo tri skupine ljudi, ki se jim pitje soka Noni odsvetuje. To so osebe, ki obiskujejo dializo, ljudje, ki imajo presajene organe, in posamezniki, ki so alergični na citruse.  Določeni proizvajalci močno priporočajo, drugi spet odsvetujejo nosečnicam pitje noni soka.

Sok Aloe Vera

prehranska-dopolnila2

Pharmos Natur bio aloe vera 100% čisti sok

Blagodejni učinki:

  • Poveča vitalnost in dobro počutje v vseh življenjskih situacijah
  • Krepi imunski sistem
  • Za vso družino

prehranska-dopolnila3
Pharmos Natur ima 20 letne izkušnje pri pridelavi prave rastline aloje vera, aloja barbadensis Miller v regiji Majev v Srednji in Južni Ameriki. Dragocen gel skrbno in ljubeče ročno izluščijo iz listov. Zato ne vsebuje snovi, ki je v listni skorji (alojin). Čisti file gela potem pazljivo predelajo po postopku, ki ga je razvil Pharmos Natur. Vrhunski rezultat je bio sok aloje vera Pharmos Natur v 100% čisti, nerazredčeni obliki. To je pravi življenjski napitek - kapljico za kapljico.
Učinki bio soka aloje vera govorijo sami zase. Bio sok aloje vera vsebuje pravi zaklad kompleksnih, med seboj povezanih snovi, ki na telo učinkujejo blagodejno. Dokazano je, da vsebuje več kot 160 posamičnih učinkovin. Glikogenske snovi v bio soku so zelo pomembne. Uravnovesijo organizem in okrepijo imunski sistem. Podpirajo regeneracijo kože in notranje sluznice na čudežni način. Bio sok aloje vera daje celotnem organizmu enkratno vitalnost in življenjsko energijo. Občutite dobro počutje po celem telesu globoko v sebi.

Sok aloje vera je zanesljiv spremljevalec za sladkorne bolnike.

Bio sok aloje vera Pharmos Natur se veliko let uporablja na univerzitetni kliniki v Bonn-u. Izboljša kakovost življenja in podpira izgradnjo delujočega imunskega sistema.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x