Načini dostave

Dostava – BioLife by Kalček

 

1. GLS DOSTAVA - Dostava za naročila nad 55 EUR je za območje Slovenije brezplačna. Za naročila pod 55 EUR se dostava zaračuna 4,65 EUR.

Naročila, oddana do 12. ure na delovni dan, bodo odposlana v roku 1–3 delovnih dni.

Če želite za paket izdelkov Kalček poseben datum dostave, vnesite opombo, da bomo o podrobnostih dostave obvestili kurirsko službo GLS.

 

Postopek dostave

Dostavo izvaja izključno kurirska služba GLS. Izdelki so pakirani v dostavne škatle, da se izdelki med transportom ne poškodujejo.

Kupec je dolžan ob prevzemu pošiljke preveriti morebitne poškodbe in jih nemudoma prijaviti dostavljavcu, ki je blago dostavil, torej zavrniti prevzem pošiljke, na kateri so vidne zunanje poškodbe. Kupec je dolžan pri prevzemu blaga podpisati dobavnico ali dostavnico, kurirska služba pa to vzame kot potrditev prevzema.

V primeru, da je kupcu dostavljen paket z različnimi izdelki od tistih, ki jih je naročil, je upravičen do dostave naročenega izdelka, če pa to ni mogoče, je kupec upravičen do vračila plačane kupnine, stroškov pošiljanja in vračila stroškov vračila izdelkov ter je dolžan vrniti napačno dostavljen izdelek.

V primeru, da Kalček d.o.o. ne more dostaviti naročenih izdelkov v navedenem roku, bo o tem obvestil kupca zaradi dogovora o novem dobavnem roku. V tem primeru ima kupec pravico do preklica naročila.

Kupec ob dostavi ob kupljenem izdelku prejme vse dokumente, ki spremljajo izdelek – račun in potrdilo o prejemu pošiljke, ki ga je dolžan podpisati. S podpisom potrdila o prejemu pošiljke se šteje, da je izdelek prevzet brez zunaj vidnih poškodb.

Blago je zavarovano pred izgubo pri dostavi.

Cena dostave je označena na spletni strani kalcek.si. DDV je vključen v ceno dostave.