Magnezij + Vitamin B6 = Nova raven energije
Datum objave Četrtek, 29 September 2022

Magnezij + Vitamin B6 = Nova raven energije

Včasih vsi potrebujemo pomoč, da ostanemo polni energije in zbrani. Večina od nas ve, kako lahko stres vpliva na naše razpoloženje in raven energije čez dana. Vendar spopadanje s stresom ne pomeni le biti dovolj psihično močan. Kronični ali dolgotrajni stres lahko dejansko prispeva k številnim težavam. Poleg pomanjkanja energije je začetek jeseni, za mnoge letni čas, za katerega je značilna utrujenost. Sestavina, ki sestavlja naše novo prehransko dopolnilo, ti bo pomagala pri reševanju prav teh izzivov, idealen pa je tudi za tiste, ki se ukvarjajo s športom in jim je zadostna količina energije in moči ključna za doseganje želenih rezultatov! Gre pa za - Magnesium 200mg + Vitamin B6 5mg Premium.

Čeprav obstaja osem različnih vitaminov B, si nekateri zaslužijo več pozornosti od drugih. Verjamemo, da ti je znan prizor, ali iz delovnih izkušenj ali iz filma, kako izgleda produktiven delavec v veliki tovarni. Zdaj ko je tak delavec v tvojih mislih, si lahko predstavljaš kakšno vlogo ima vitamin B6 v tvojem telesu. Vitamin B6 je vodotopen vitamin ki ga moramo v telo vnesti s hrano ali prehranskim dopolnilom, saj ga telo ne more proizvesti samo.

Vitamin B6 djeluje na več kot 150 poteh v našem telesu, njegovi dve glavni nalogi pa sta obramba pred stresom ter gradnja in razgradnja molekul (vključno z aminokiselinami, maščobami in nevrotransmiterji). Poleg tega je Vitamin B6 nedvomno najpomembnejši od vseh vitaminov skupine B. Prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju tako, da pomaga proizvajati pomirjujoče nevrotransmiterje, vključno s serotoninom. Vitamin B6 prispeva tudi k normalni sintezi cisteina, normalni presnovi pri nastajanju energije, delovanju živčnega sistema, presnovi beljakovin in glikogena ter normalni tvorbi rdečih krvničk. A to še ni vse ! Ta vitamin prispeva k normalnem delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter uravnavanju hormonskega delovanja.

Čeprav so riba in mlečni izdelki med najbogatejšimi viri Vitamina B6, vse več ljudi začenja zmanjševati vnos živil iz teh dveh kategorij, bodisi zaradi zdravstvenih ali ekoloških razlogov, kar lahko povzroči izpostavljenost tveganju nezadostne ravni vitamina B6. Da boste na varen in naraven način vnesli zadostno količino vitamina B6, imamo prav za tebe novo prehransko dopolnilo! Vendar pa naše dopolnilo vsebuje še eno bogato točko, ki odlično dopolnjuje ta vitamin - in to je MAGNEZIJU.

Tako kot je vitamin B6 eden od najpomembnejših vitaminov skupine B, ima tudi magnezij velik pomen, ko gre za vlogo v človeškem telesu . Magnezij je odgovoren za upravljanje na stotine biokemičnih reakcij v človeškem telesu ter ima vlogo pri uravnavanju encimskih sistemov v človeškem telesu. To pomeni da je magnezij vključen v večino telesnih funkcij, potrebnih za življenje. Da ti bo bolj jasno zakaj smo združili ti dve bogastvi, ti predstavljamo prednosti magnezija! Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnovesju elektrolitov, normalni presnovi pri nastajanju energije ter normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Poleg tega je magnezij nedvomno številka 1, ko gre za prispevanje k normalnemu delovanju mišic in sproščanje mišičnih vlaken po krčenju. To vam omogoča gibanje na določene načine in preprečuje krče, ki jih povzročajo trajno zakrčene mišice. Brez magnezija, ki bi poganjal vaše mišične gibe, bi se po osnovnih dejanjih, kot je plezanje po stopnicah, počutili šibke in letargične. Poleg tega magnezij prispeva k sintezi beljakovin, psihološkemu delovanju, ohranjanju normalnih kosti in zob ter ima vlogo pri procesu delitve celic.


Vzemite kombinacijo vitamina B6 in magnezija, saj si vaše telo zasluži novo raven energije, vi pa si zaslužite podporo, ko gre za gladko doseganje rezultatov!

Tvoja Kalček ekipa

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU