Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Kako trajno odpraviti neprijetna čustva ter zaživeti v radosti, zdravju in harmoniji?

 

 

Kako trajno odpraviti neprijetna čustva ter zaživeti v radosti, zdravju in harmoniji?

 

Testna skupina je pravkar preizkusila najnovejšo metodo osebne rasti, ki temelji na popolnoma drugačnih izhodiščih, kot smo jih bili večinoma vajeni. Kombinacija starodavnih znanj in najnovejših raziskav v nevro-znanosti ponuja nov, bolj realen model za odpravo stresa, stisk, strahov … ter za doseganje globoke izpolnitve. Rezultati so presegli pričakovanja!

Želite tudi vi brezplačno preizkusiti najnovejšo metodo za doseganje notranje sreče?

Omejenemu številu naročnikov na Kalčkove novice bomo omogočili brezplačni dostop do štirih video vsebin ter brezplačno udeležbo na praktični delavnici. Znanje vam bo delil nihče drug kot Boris Vene!

Bled, Boris Vene, 15-June-2013, (Photo: Iztok Dmc / Krater Media)

Borisa verjetno poznate vsi, saj je že dolgo časa povezan s potjo osebnostnega razvoja, zdravim prehranjevanjem, pa tudi s Kalčkom. Ne samo, da je bil pobudnik Gersonovega gibanja v Sloveniji, temveč je prav on zaslužen za dva odlična seminarja, ki sta ga izpeljali dve Gersonovi ikoni: Beata Bishop, soavtorica knjižne uspešnice »Zdravljenje z Gersonovo metodo«, in Howard Straus, vnuk Maxa Gersona, ki je svoj čas vodil Gersonov inštitut.

Poleg prehrane pa Boris prisega tudi na drugačno »dieto« oziroma razstrupljanje – tisto, pri katerem se znebimo toksičnih misli in čustev. Osnove njegovega razmišljanja si lahko preberete v številnih knjigah; najbolj znani sta mega-uspešnica »Bogastvo je v nas«, ki je bila samo v Sloveniji prodana v šestmestni številki, ter zadnja knjižna uspešnica, »Zdravje je v nas« – obe je napisal skupaj z Nikolo Grubišo –, v kateri je natančno opisana pot do notranje osvoboditve.

V lanskem letu pa sta avtorja naredila še velik korak naprej in ustvarila serijo videoposnetkov, v katerih razkrivata najnovejši pristop k zdravju, sreči in miru. Prva skupina, ki je štela nekaj več kot sto udeležencev, je že uspešno preizkusila metodo. Povratne informacije so več kot navdušujoče in videti je, da bo ta pristop nadomestil mnoge znane in manj znane načine za iskanje sreče, izpolnitve in celo doseganja ciljev.

Ena izmed udeleženk je bila tudi naša olimpijka, Brigita Langerholc. (Za osvežitev spomina: četrto mesto v teku na 800m v Sydneyju. Še danes občudovanja vreden dosežek!) Če vsaj malo spremljate njeno pot – je velika zagovornica in tudi izvajalka številnih protokolov za zdravo življenje, vključno z Gersonovi nasveti –, potem veste, da je »stručko za vse«, kar zadeva osebno rast. Je  inštruktorica joge, certificirana trenerka za nevro-lingvistično programiranje (NLP), učila se je pri najboljših svetovnih trenerjih, kiropraktikih, bioterapevtih … Zato je njeno mnenje bolj realno, merodajno in kredibilno. Brigita je po tej delavnici povedala, da šele zdaj dela velike preobrate in preskoke na področju odnosov, zapiranju preteklih zgodb, ustvarjanju nove identitete, kreiranju nove poti … Še več, program jo je tako navdušil, da je g. Veneta izbrala za svojega osebnega trenerja.

Na srečo pa vam ni treba zgolj brati, kaj vse so si udeleženci s pomočjo tega pristopa v svojem življenju izboljšali. Zakaj ne bi tega novega pristopa preizkusili kar sami?

Darilo za Kalčkovo skupnost: brezplačni videoposnetki in praktična delavnica

Kliknite na zgornjo povezavo, če želite izvedeti več.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x