Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Fandler

 

Proizvajalec vrhunskih ekoloških olj

Zakladnica zdravja

Proizvajalec vrhunskih olj Fandler se strastno zavzema za olja najvišje kakovosti, ki imajo specifičenvonj ter edinstven, pristen okusin naravno barvo.

Končni cilj je sortna čistost. Ekološka, zdrava, čista in zrela semena, izkušnje in intuicija ter tradicionalna receptura so sestavine metode, s katerimiFandlerproizvaja kapljice popolnosti.

V njihovi oljarni olja postajajo pravi kulinarični življenjski eliksir. Oreščki, raznovrstna semena in plodovi pri Fandlerju so dovoljene le najboljše surovine, ki jih s tenkočutno predelavo vodijo do posebnih okusovin zdravju dobrodelnih vsak od dragocenih zdravih olj prispeva k dobrem fizičnem počutju.

 

Olje*makovo 0,25 Lfandler_mak

Makovo olje je primerno za pripravo vseh vrst jedi. Še zlasti ga svetujemo za pripravo vseh vrst testenin in jedi iz krompirja. V starih časih so športniki pili mešanico makovega olja z medom,da so zagotovili vzdržljivost in dobro zdravje. Uživanje makovega olja preprečuje, da bi zaradi zastajanja krvne maščobe v žilah prihajalo do odlaganja holesterola na stenah krvnih žil, kar preprečuje »poapnenje žil«, ki je povezano z nevarnostjo srčnega infarkta.

Maščobne kisline (na 100 g)
12,6 g nasičenih
19,4 g mononenasičenih
polinenasičene 68,0 g
od tega Omega-3 1,0 g

 

Olje*laneno hladnostiskano 0,25L

Olje*laneno hladnostiskanozagotavlja največ omega-3 maščobne kislin med vsemi rastlinskimi olji! Poslušajte svoje srce, razvajajte s sveže iztisnjenim ekološkim lanenim  oljem. Olj je treba hraniti na hladnem, nujno je, da se ga hrani v hladilniku, in po odprtju ga je potrebno porabiti v maksimalno 3 mesecih.

Maščobne kisline (na 100 g)
8,3 g nasičenih
19,0 g mononenasičenih
polinenasičene 72,7 g
od tega Omega-3 58,0 g

 

Olje*arašidovo hladnostiskano 0,25 Lfandler_arašidi
Nebeški okus zemlje
Radi jeste arašide? Potem boste navdušeni nad okusnim, aromatičnim oljem iz malih arašidov. Arašidovo olje iz oljarne ekoloških olj Fandler diši čudovito aromatično in je še posebej intenzivno. Ekološko arašidovohladnostiskano olje ima temperament Južne Amerike in je vsestransko uporabno. Svetujemo pa, da ga hranite na temperaturi nad 10 ° C, saj na manjših temperaturah izgublja svoje kvalitete.

Maščobne kisline (na 100 g)
21,4 g nasičenih
44,1 g mononenasičenih
polinenasičene 34,5 g
od tega Omega-3 0.2 g

 

Olje*bučno 0,25 L
Bučno olje je kulinarična posebnost Štajerske, Prekmurja in nekaterih predelov Avstrije. Pridobiva se iz semen buč, v največji meri iz rodu Cucurbitapepo var. styrriaca. Bučno olje vsebuje (kot sicer vsako olje) predvsem trigliciride in fitosterole, poleg tega pa še beljakovine,minerale, nenasičene maščobne kisline in mnoge vitamine. Značilno zeleno rdečo do temno rjavo barvo mu dajejo klorofilu podobne snovi. Uporablja se pri pripravi solate ali kot začimba pri kuhi.Fandlerjevo ekološko bučno olje lahko uporabljate na različne načine, in je lahko preprosto kulinarično presenečenje.

Maščobne kisline (na 100 g)
18,0 g nasičenih
36,1 g mononenasičenih
polinenasičene 45,9 g
od tega Omega-3 0.2 g

Olje*iz konoplje hladnostiskano 0,25 Lfandler_konoplja

Konoplja je zelo posebna, vsestransko uporabna zdravilna rastlina. Njene blagodejne sestavine najdemo tudi v olju, zato tolpo priporočamo, da v prehrano vključimo kakovostno, hladno stiskano olje iz semen konoplje iz izbranih rastlin ekološko pridelave. Travnata aroma in oreškasto-kiselkasti okus ekoloških olj iz konoplje zadovolji še najzahtevnejše kulinarične eksperte in gurmane.

Maščobne kisline (na 100 g)
10,0 g nasičenih
12,8 g mononenasičenih
polinenasičene 77,2 g
od tega Omega-3 21,2 g

 

Olje*lešnikovo hladnostiskano 0,25 L

Fandlerjevo čisto ekološko lešnikovoje skušnjava za sladkosnede, saj ima prefinjeno aromo lešnika, sladek in intenziven okus, ki pričara edinstveno doživetje za brbončice. Pozor, lahko vas zasvoji s svojim šarmom.

Maščobne kisline (na 100 g)
7,7 g nasičenih
80,4 g mononenasičenih
polinenasičene 11,9 g
od tega Omega-3 0.2 g

 

Olje*makadamijino hladnostiskano 0,25 Lfandler_makadamija

Magična čutnosthladnostiskanega olja makadamije
Ali je šampanjec samo peneče vino? Je olje makadamije samo olje? Oba sta več. Oba sta izpoved čutnosti. Makadamija - elegantna kraljica olja oreškov, ima neverjetno izbranokus, in je resnična poslastica. Ta dragoceni ekološki oreh naše brbončice razvaja z nežnim maslenim okusom. Pri Fandlerju so ekološko pridelani oreški makadamijeprevidno olupljeni in predelani. Razvajajte se s  hladno stiskanim oljem makadamijem, privoščite si ekološko razkošje!

Maščobne kisline (na 100 g)
13,0 g nasičenih
84,0 g mononenasičenih
Polinenasičene 3,0 g
od tega Omega-3 0,0 g

Redna uporaba olja makadamije znižuje holesterol, količino maščob v krvi. Hladno stiskano olje makadamije je bogato s hranljivimi snovmi: mononenasičenimi maščobnimi kislinami, palmitolejsko in palmitično kislino, z vitamini A, B1, B2, B5, B6 in E ter minerali (kalcij, kalij, magnezij, fosfor, mangan, baker).

Z oljem makadamije boste:

  • popestrili svoj jedilnik, okrepili telo in zaščitili ter
  • obnovili kožo, saj antioksidanti v olju delujejo, tako da varujejo kožo pred poškodbami.

Redna uporaba olja makadamije:

  • varuje in krepi srce in ožilje,
  • znižuje holesterol, količino maščob v krvi,
  • preprečuje nastanek nekaterih vrst raka.

Olje makadamije se priporoča nosečnicam, saj preprečuje nastanek strij.   Odlično je za aktivne športnike, vegetarijance in vse, ki želijo povrniti energijo. Lahko ga uporabljamo kot masažno olje, ki je primerno za vse tipe kože ali ga enostavno dodajamo k jedem, ki smo jih že pripravili, saj olja makadamije ne segrevamo.

 

Olje*mandljevo hladnostiskano 0,25 L

Pozor!Ko odprete steklenico tega ekološkega olja, se ne morete ustaviti. Spet in spet se želite prepustiti razvajanju okusa marcipana, ki se topi na vašem jeziku! FandlerjevoOkus tega olja je zato ker se naredi iz , hladno oblikovanih izključno olupljenih in brez lupin sladkih mandljev, ekološko olje, ki ima izjemen okus, ki jih Fandler ponuja in diši sladko - na marcipan. Uporabite pri vaših kulinaričnih mojstrovinah mandljevo olje -  naj vaša domišljija ne pozna meja!

Maščobne kisline (na 100 g)
11,0 g nasičenih
62,0 g mononenasičenih
polinenasičene 27,0 g
od tega Omega-3 1,0 g

 

Olje*ogrščice hladnostiskano 0,25 L

Cvetoča rumena polja, ustvarjajo enkratne spomladanske podobe. Intenzivnost rumene, ujeta v  jantarno ekološko olje, ima rahlo pikanten okus  iz oljne repice. Domači kuhinji daje posebno noto. Poleg tega ima to olje optimalno sestavo maščobnih kislin.

Maščobne kisline (na 100 g)
8,0 g nasičenih
65,0 g mononenasičenih
polinenasičene 27,0 g
od tega Omega-3 8,0 g

 

Olje*orehovo hladnostiskano 0,25 Lfandler_oreh

Ekološko (bio) orehovo olje od Fandlerja prihaja iz dragocenih in sočnih, ročno oluščenih orehov, zato ima enkraten, verodostojen, intenziven okus orehov. Kdor si želi zagotoviti uravnoteženo in zdravo prehrano, ki je osnova zdravega življenjskega sloga, mora vključiti orehovo hladnostiskanoekološko olje v svojo prehrano.

Maščobne kisline (na 100 g)
8,9 g nasičenih
17,0 g mononenasičenih
polinenasičene 74,1 g
od tega Omega-3 12,8 g

 

Olje*osatovo hladnostiskano 0,25 L

Močan okus ekološkega (bio) hladnostiskanega osatovega olja je še zlasti primeren za prečiščevanje. Osatovo olje je po okusu sicer podobno sončničnemu olju in je bogato z nenasičenimi maščobami, še posebej linolnimi kislinami, ki so znane po tem, da lepo varujejo srce, hkrati pa so maščobne kisline, ki jih osatovo olje vsebuje, koristne za jetra ter razstrupljajo telo.

Uporaba osatovegahladnostiskanega olja je omejena na hladne jedi, saj ga ne smemo temperaturno obdelovati, da z gretjem ne uničimo dragocenih sestavin. Osatovohladnostiskanouporabljamo za solatne prelive in omake, ki jih pripravljamo brez kuhanja (npr. za majonezo).

Maščobne kisline (na 100 g)
9,0 g nasičenih
14,0 g mononenasičenih
polinenasičene 77,0 g
od tega Omega-3 0.3 g

 

Olje*sezamovo hladnostiskano 0,25 L

Za sezamovo hladnostiskano olje lahko rečemo, da predstavlja najkrajšo pot v Azijo. Le kakšne bi bile azijske kuhinje brez sezamovega olje? Zato v ponudbi mednarodnih specialitet in ekoloških olj Fandlerjane manjka sezamovo hladnostiskano olje, ki neštetim jedem iz Tajske, Indije, Kitajske ter drugih azijskih držav daje piko na i. Sezamovo olje lahko le nežno segrevate.

Maščobne kisline (na 100 g)
16,4 g nasičenih
41,0 g mononenasičenih
polinenasičene 42,6 g
od tega Omega-3 0.6g

 

Olje*sončnično hladnostiskano 0,25 Lfandler_sončnica
Preprosto vnesite kapljico ekološkega popolnoma naravnega hladnostiskanoolja iz sončničnih semen in uživajte. Nežen vonj in okus na soncu dozorelih semen iz ekoloških kmetij, to so spomini na lep poletni dan ... Svetlo rumeno veselje.

Maščobne kisline (na 100 g)
12,0 g nasičenih
24,8 g mononenasičenih
polinenasičene 63,2 g
od tega Omega-3 0.2 g

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x