Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Mediterra olja in Mediterra aronija

 

Seme je super-nasičeno stanje, ko se življenje kondenzira v intenzivni miniaturni holografski drobec samega sebe, ki obljublja formacijo bodočih svetov. Seme lahko dojemamo kot simbol neizmerne moči življenja. Razumeti naravo semena in koliko preteklega, sedanjega in prihodnjega življenja je zajetega v njem, pomeni razumeti moč semena.

Pri podjetjuBaton, ki je dolgoletni dobavitelj in poslovni partner Kalčka,se zavedajo, da slovenski potrošnik želi kakovostne, naravne izdelke, in zato ponujajo le najvišjo kakovost. Izdelki njihove blagovne znamke Mediterraso plod domačega razvoja. V izdelkih uporabljamo le preverjene sestavine najvišje kakovosti, 100 % naravne- V ekoloških trgovinah Kalček, ki smo pionirji pri ekološki in zdravi prehrani v Sloveniji,  ponujamo le tiste izdelke Mediterra, ki imajo ekološki certifikat.

 

ekoloska-olja-mediterra2 ekoloska-olja-mediterra3    ekoloska-olja-mediterra1

ekoloska-olja-mediterra4ekoloska-olja-mediterra5

 

Aronija Mediterra, kraljica jagod, je pridelana na poljih kooperantov Batonana severozahodu Poljske, iz neokrnjene narave in ekološke pridelave, pod stalnim nadzorom Inštituta za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor. Sveže jagode hladno prešajo v roku 12 ur po obiranju, sok pa previdno toplotno obdelamo s posebno metodo pasterizacije, ki omogoča, da se v soku ohranijo vse hranilne snovi, po katerih je aronija tako poznana.

 

Pri podjetju Baton verjamejo v nazor - JEM ZDRAVO-ŽIVIM ZDRAVO, zato ponujajo le naravne izdelke, ki podpirajo naravo in zdravo življenje!

Aktivno podpiramo ekološko kmetovanje ter pomagamo skrbeti za naš čudoviti planet.

 

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x