Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Cytoplan izdelki v Kalčku. Kdo ali kaj je Cytoplan?

Korenine Cytoplan-a segajo v leto 1979, ko so zdravniki Bristolskega centra za pomoč težkim bolnikom enega od soustanoviteljev podjetja zaprosili za pomoč pri ustvarjanju najboljših možnih prehranskih dopolnil, ne glede na stroške. Ta osnovna filozofija ostaja s podjetjem še danes:
Pomagati izboljšati zdravje ljudi in prodajati najbolj učinkovite izdelke na trgu.


Podjetje je 100% v lasti dobrodelne organizacije AIM Foundation. Po vsem svetu se ukvarjajo s prehrambnimi in zdravstvenimi projekti, skozi vse leto pa se trudijo, da bi zbrali čim več sredstev za številne dobrodelne organizacije doma in v tujini, poleg tega redno donirajo prehranske dodatke. Fundacija npr. podpira klinične raziskave Alzheimerjeve bolezni, raziskovanje odnosa med prehrano in kroničnimi boleznimi, projekte, ki vplivajo na družbene spremembe in politiko, razvoj mladine, … .

Vsakič, ko kupimo njihov izdelek pomagamo ne samo sebi, ampak še nekomu drugemu.

Poudarek dajejo kakovosti, celovitosti in inovativnosti, zato je Cytoplan že vrsto let med vodilnimi na področju prehranskih dopolnil. Pri ustvarjanju produktov tesno sodelujejo z zdravniki in znanstveniki.

Cytoplan ima trenutno več kot 6.000 zdravnikov, zobozdravnikov in terapevtov, ki naročajo Cytoplan.

Vsi izdelki so zasnovani z zdravim razumom, so izjemno bio-učinkoviti, 100% čisti, z aktivnimi sestavinami, večinoma presni, temeljijo na znanosti in so dokazani z rezultati, podpirajo jih številne študije, zavzemajo se za stalne raziskane in razvoj.

Izdelani so v vrhunskih objektih, ki zagotavljajo dobro proizvodno prakso in farmacevtsko raven kakovosti. Prejemajo certifikate proizvajalčevih analiz za vsako serijo novih izdelkov in opravljajo lastne neodvisne teste in analize o proizvodih. Uporabljajo strokovne preizkusne metode, npr. ORAC in NMR preizkusno metodologijo.

Nikoli ne uporabljajo obsevanih ali gensko spremenjenih organizmov. Združujejo najnovejše prehranske raziskave in znanost tako, da izdelujejo izdelke čim bližje naravnim. Odtod tudi njihovo vodilo - Narava se sreča z znanostjo.

Izdelki Cytoplan so za tiste, ki so resni glede zdravja in verjamejo, da ima narava ključ do resničnega zdravja ter želijo podjetje, ki mu lahko zaupajo.

Pri Cytoplan-u menijo, da so prehranski dodatki, ki so najustreznejši in varni za človeka tisti, pri katerih so hranila predstavljena v isti obliki kot v hrani – kot so hranila v njihovih Wholefood dopolnilih.

To so bioaktivni hranilni kompleksi, ki vsebujejo vse pomožne snovi, s katerimi se pojavljajo v naravi.

 

Če je snov primerna za prebavo, ne potrebujemo visokih ravni - in to je temelj njihove hranilne filozofije.

 

Uporabljajo organic sestavine, kjer je to mogoče, toda vedno uporabljajo hranila v njihovi “organski” obliki, kar pomeni, da so skupaj z naravnim živilskim nosilcem, kar omogoča absorpcijo in izkoristek v telesu.

KAJ JE WHOLEFOOD?

Wholefood = polnovredna hrana

To so edinstveni izdelki, kjer so polnovredna hranila združena v različnih ustreznih živilskih bazah, da se zagotovi podpora fitohranil in s tem povezanimi prehranskimi dejavniki za optimalno absorpcijo in uporabo v telesu. To so vitamini in minerali iz polnovredne hrane, enostavni za presnovo in prijazni do želodca.

Wholefood hranila uporablja telo na enak način kot hranilne snovi iz hrane. Koncentrat korenčka za beta karoten, celulozno pulpo, amlo, acerolo za vitamin C in lactobacillus bulgaricus za vitamine B, itd., saj vsaka baza seveda vsebuje vsebnost istega hranila.

Polnovredna hranila so razvrščena kot RAW FOOD (presna hrana) - rast in proizvodni proces, ki se uporablja pri njihovem nastanku, nikoli ne presega 46 ° C, kar za te posebne hranilne snovi dovoljuje status RAW FOOD. Zato se obdržijo občutljive mikroskupine fitohranil, antioksidanti, encimi, itd, kar je v današnjem svetu pretežno predelane in toplotno obdelane hrane vsekakor dobrodošlo.

Vsi ti izdelki so nežni in učinkoviti ter primerni za vegane in vegetarijance. Ne vsebujejo pšenice, škroba, glutena, mlečnih izdelkov, nimajo dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov.

V vseh letih so pri Cytoplan promovirali filozofijo, da je najbolje, da so hranila dostavljena v telo v isti obliki kot so v hrani. Od samotnih pionirjev, kot so bili pred 35 leti, so sedaj v bolj udobnem položaju, saj jih podpira uveljavljena znanost. Številni najnovejši znanstveni dokumenti potrjujejo varnost in učinkovitost hranil v polnovredni hrani, hkrati pa poudarjajo dejstvo, da izolirana hranila zelo pogosto nimajo enakega ugodnega učinka.

Glede na poplavo informacij, takšnih in drugačnih, in ker je pojem "naravna prehranska dopolnila" zlorabljen in se ne ve več, kaj je zares naravno, lahko vi, kupci, s svojo izbiro postavite nove, višje standarde. Zadnje čase se nadgradnja wholefood dopolnil razvija s svetlobno hitrostjo in gre v ekološki svet, kar definitivno pomeni najvišji nivo, ki ga lahko dosežemo.

Za ljudi, ki se odločijo za oralno jemanje prehranskih dopolnil - kar gre v želodec, naj bo hrana.

Wholefood = polnovredna hrana = organic = hrana

"Hrana naj bo vaše zdravilo in zdravilo naj bo vaša hrana." Hipokrat

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x