Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Cytoplan AKCIJA od 1.4.do 30.4.2019

Multi 50+ je multivitaminski in mineralni veganski kompleks, namenjen vsem odraslim (po 20. letu), še posebej v tem zimskem času, ko so na pohodu sezonska virusna obolenja, ko že čutimo upad energije, sledi izgorelosti in nam primanjkuje kvalitetnih hranil iz sveže hrane. Poleg odličnih ravni vitaminov in mineralov iz polnovredne hrane (wholefood), vsebuje beta glukane za imunski sistem (100 mg v dnevnem odmerku), visok odmerek CoQ10 (80 mg v dnevnem odmerku) za energijo, itd. Zaradi nizke vsebnosti železa ustreza tudi moškim in ženskam po menopauzi. Izdelek ob polnem dnevnem odmerku (2 kapsuli) zadostuje za 30 dni. Brez GSO, kvasa, pšenicae, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov.

L-teanin je aminokislina, ki jo najdemo v čajnih lističih, in se tradicionalno uporablja za podporo mentalnega zdravja, sprostitve, spomina in zbranosti. Uporablja se ga čez dan, ker spodbuja občutek zbranosti in sproščenosti. Ljudje posledično poročajo, da tudi lažje zaspijo. Izdelek smo izbrali prav zaradi mentalne podpore, saj nas v času, ko ni dovolj sonca in v naravi prevladuje sivina, zelena moč L-teanina na naraven način spodbudi k dobremu počutju. 1 kapsula nudi 250 mg L-teanina. Ne vsebuje kofeina. Brez glutena, pšenice, soje, GSO, mleka in mlečnih izdelkov, dodanih sladkorjev, arom in barvil.

Veganski vitamin D3, visoke jakosti 2500i.u. je sedaj že dobro poznan in odlično prodajan izdelek. Iz polnovredne hrane, presen, iz lišajev (lihen), najbolj biološko razpoložljiva, lahko absorbirajoča se oblika tega hranila. Brez GSO, pšenice, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, barvil, arom in konzervansov. Izdelek zadostuje za 60 dni.

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x