Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Čokoladna tortica z jabolčno čežano

 

 

Rahlo sočen biskvit brez sladkorja, glutena ter mleka.

Pri tem pa prav tako kot sestavine ni katerekoli moke.

220 gr čokoladnih kroglic Cavalier Gourmet Chocolate
250 gr (skodelica) jabolčne čežane
35 gr presnega kakava Dragon Superfoods
60 gr zmletih ovsenih kosmičev Demeter
Ščep soli
1/2 čajne žličke soda bikarbone

Nad paro segrejemo čokoladne kroglice dokler ni vsa stopljena. Počakamo da se le ta ohladi in dodamo ovsene kosmiče, ki smo jih predhodno zmleli v blenderju.

Postopoma  dodamo še ostale sestavine ter počasi s kuhalnico ali spatulo vse skupaj premešamo, da postane masa gladka.

Vso maso stresemo v manjši pekač, ki je obložen s peki papirjem. Nato pečemo v pečici 30 do 40 min na 180 stopinj.

Preden biskvit narežemo, se mora le ta popolnoma ohladiti.

P.s. iz te mase pečemo pri nas doma tudi brownije.

Po želji in okusu potresemo z mletimi kokosovimi kosmiči, cimetom,  ali drugimi dobrotami.

Prijetno sladkanje

 

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x