Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

ČOKO BANANINA PITA Z LEŠNIKOVIM MASLOM


Čokolada in banana sta vedno zmagovalna kombinacija.

In ko temu dodamo lešnikovo maslo, je to najboljša pita, kar smo jih kdaj poskusili!

Sestavine za testo:

270 g ovsenih čokoladnih piškotov

100 g margarine ali veganskega masla

1 jušna žlica lešnikovega masla/namaza

Burbonska vanilija, opcijsko in po okusu

50 g zdrobljenega bananinega čipsa

Vse suhe sestavine zmeljeno. Tekoče sestavine (margarino in lešnikovo maslo) stopimo in dobro zmešamo. Zmešamo vse sestavine skupaj. Z rokami maso razporedimo ob pekaču in pečemo 5-10 minut v ogreti pečici na 180 stopinjah Celzija.

Sestavine za filo:

500 g veganskega kremnega sira (ali opcijsko mandljeve kreme za stepanje)

100 g temne čokolade

50 g lešnikovega masla

2 -3 banane, po okusu, lahko tudi izpustimo za čokoladno kremo

Burbonska vanilija, po okusu

Čokolado stopimo in banana pretlačimo. Vse sestavine dobro zmešamo v blenderju. Vlijemo v ohlajeno pečeno testo in pustimo čez noč v hladilniku. Čez noč se bo krema zaradi čokolade in lešnikovega masla strdila.

Sestavine za okras:

Drobljeni ali celi lešniki

Mandljeva veganska smetana za stepanje

Sveže banana

Stopljena čokolada

Bananin čips

Okrasimo po želji.

Vaš Kalček

BIO proizvodi

Iščete BIO proizvode za ta recept? Pokukajte v našo spletno trgovino!

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x