Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Cheesecake z gozdnimi sadeži iz šestih sestavin (vegansko, presno, brez glutena)

Sestavine:

  • ½ skodelice indijskih oreščkov
  • ¼ skodelice kokosovega mleka
  • ½ skodelice svežih ali zamrznjenih gozdnih sadežev
  • ¼ čajne žličke vanilje
  • ½ žlice agavinega sirupa (ali drugega sirupa)
  • 2 žlici sveže stisnjenega limoninega ali limetinega soka

rsz_cheesecake_z_gozdnimi_sadeži_iz_6_sestavin_[vegansko_presno_brez_glutena]

Navodila za pripravo

  1. Indijske oreščke namočimo za 4–6 ur, najbolje kar čez noč. Nato jih odcedimo in speremo.
  2. Vse sestavine damo v blender. Mešamo toliko časa, da dobimo gladko maso. Mešamo 20 sekund, nato postrgamo robove in mešamo še 60 sekund.
  3. Dobljeno maso vlijemo v 6 modelčkov za kolačke, po možnosti silikonske, saj se masa ne sprime. Sladico damo v hladilnik za 6–8 ur, da zamrzne. Vzamemo jo iz hladilnika in postrežemo. Sladico je dobro vzeti iz skrinje 10 minut pred zaužitjem, da je mehkejša.

Vir: http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/six-ingredient-berry-cheesecake/

Prevedla: Jana Klinkon

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x