Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

BUČNA GALETA z domačim bučnim pirejem

Obožuješ hrustljavo testo, a nimaš časa za kaj zapletenega?

V tem primeru imamo zaate pravi recept!

Galeta z bučnim nadevom se nam zdi popolna kombinacija sladkega in slanega, zdravega in nizkokalorične.

Ima čudovit okus. Poskusi! Navdušen boš!

Sestavine za testo:

150 g samovzhajajoče brezglutenske moke

50 g veganskega masla ali margarine

50 g vanilijevega kokosovega/ovsenega jogurta

25 g demerara sladkorja

Ščep soli

Ščep indijskega trpotca

Sestavine za pire:

180 g buče maslenke, olupljene in nasekljane na koščke

Sladkor po okusu (1-3 jušne žlice)

Cimet, vanilija (po okusu)

Bučo skuhaš in zmešaš z ostalimi sestavinami zap ire. Testo raztegnemo z rokami na peki papirju ali pa ga razvljamo med dvema peki papirjema. Naložimo bučni nadev. Robove zavihamo s pomočjo peki papirja. Dobro ohladimo in pečemo 40 minut na 180 stopinjah Celzija.

Recept by: Anja Geč

BIO proizvodi

Iščete BIO proizvode za ta recept? Pokukajte v našo spletno trgovino!

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x