Danes vam predstavljamo recept za zdrave in slastne ploščice, ki vas bodo osvojile s svojim bogatim jagodnim okusom!
Vaš vsak grižljaj bo poln svežine in sladkobe, in kar je najboljše – BREZ GLUTENA!
Pripravite se na popolno kombinacijo sestavin, ki vas bodo sigurno navdušile in za piko na i lahko jih vzamete s seboj kamorkoli!
Recept by: Gašper kuha!
Priprava
- 1Prižgi pečico na 175 °C in obloži pekač s peki papirjem.
- 2V večjo posodo dodaj mandljevo moko, brezglutenske ovsene kosmiče, kokosovo moko, vanilijo v prahu in vse skupaj dobro premešaj.
- 3Nato dodaj kokosovo olje, javorjev sirup in mandljevo maslo.
- 4Mešaj, dokler se suhe sestavine popolnoma ne navlažijo in se sprijemajo, vendar je še vedno nekoliko drobljivo. 2/3 testa pritisni v pekač, preostanek pa shrani za posip.
- 5V pekač nato dodaj jagodno marmelado in jo porazdeli.
- 6Posuj vse skupaj s preostalim testom in postavi v pečico za okoli 25-30 minut.
- 7Pečene jagodne ploščice popolnoma ohladi, nato pa jih hrani v hladilniku.
0Komentarji
Izdelki, ki smo jih uporabili
Ekološko
Brez mleka
Brez jajc
Brez glutena
3,61 €