Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Barbios

 

barbrios-logo

Izdelki slovenskega podjetja Barbio's olajšujejo kuhanje. Pri Barbio'su vedo, da je doma pripravljena in skuhana ekološka hrana neprimerno boljša od industrijsko pripravljene, saj točno vemo, kaj vsebuje. Doma pripravljena ekološka hrana je osnova zdrave in uravnotežene prehrane ter zdrave življenjskega sloga. Z dodatkom Biogette ali Bio zeliščnih soli je kuhanje popolnoma enostavno, okusi pa za prste obliznit! Zdaj ni izgovora, da ne bi jedli okusne in zdrave hrane.

Pri Barbio'su za pripravo uporabljajo le vrhunske biološke surovine, ki jih nabavljajo na slovenskih ekoloških kmetijah. Uporabljene so brez dolgih transportnih poti in skladiščenja, tekom katerega se izgubi mnogo koristnih snovi. Pri snovanju svojih bioizdelkov se opirajo na tradicionalne postopke, ki so jih uporabljale že naše babice: konzerviranje s soljo, kisom in oljem. Uporabljajo izključno tradicionalno ročno pridelano morsko sol iz Piranskih solin, ki je nerafinirana in vsebuje le naravno prisoten jod, poleg tega pa še obilico telesu potrebnih mineralov.

Z inovativnimi naravnimi, ekološkimi  izdelki Barbio's je kuhanje enostavnejše, saj jedem dodajo pristen, ekološki okus brez uporabe umetnih snovi, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob, sladkorjev in drugih tovrstnih sestavin. Sestavine v izdelkih tako ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

BIOGETTA 330g

barbios-likerji-zelisca-zacimbe1

Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in piranske soli, ki vam olajša pripravo zdravih jedi. Z okusom naravnih, bio sestavin v vaših jedeh z lahkoto zamenja jušne kocke, začimbe v prahu in druge umetne dodatke.

Je povsem brez umetnih sestavin, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob ali konzervansov, ki jih najdete v drugih tovrstnih dodatkih jedem. Zelenjava tako ohrani vso bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Biogetto uporabljamo namesto soli, okusne jedi pa so pripravljene, kot bi mignil! Poskusite jo v mesnih in zelenjavnih juhah, enolončnicah, rižotah in omakah.

 

BIO PROVANSALSKA SOL 70g

barbios-likerji-zelisca-zacimbe3

Bio provansalska sol je pripravljena iz lokalno in ekološko pridelanih zelišč, ki jih zmešamo z ročno pobrano tradicionalno morsko soljo iz Piranskih solin. Bio zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus. Preizkusite Bio provansalsko sol pri pripravi jedi in si pričarajte čudovite okuse Provanse kar doma.

Odlična je za krepke enolončnice, narastke, zelenjavne jedi, krepke solate, ajdovo kašo z mesom in zelenjavo …

 

BIO MEDITERANSKA SOL 70g

barbios-likerji-zelisca-zacimbe4

Bio mediteranska sol vsebuje začimbe, ki so značilne za mediteransko kuhinjo. Osnova pa je tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin. Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus. Bio mediteranska sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi, z njo pa pričarate nepozabni okus Mediterana v vaših kuharskih mojstrovinah.

Odlična je za meso in zelenjavo na žaru, solate in vse vrste paradižnikovih jedi.

BIO METIN LIKER 0,5l

????????????????????????????????????

Bio metin liker odlikuje čudovit osvežujoč okus mete z dodatkom kančka limone in ingverja, ki še poudarita metin okus. Meta je blagodejna za prebavo, zato ga priporočamo kot digestiv po obilnem obroku, odlično pa bo pogrel tudi sicer v mrzlih zimskih dneh ali zjutraj ob kavici za zdravje.

Bio metin liker pripravljajo na tradicionalen način z namakanjem bio mete, bio limone in bio ingverja v ekosadjevcu.

 

BOŽIČNI NAVDIH, BIO LIKER 0,5l

barbios-likerji-zelisca-zacimbe6

Božični navdih je naš novi bio liker s pomenljivim imenom, saj te bo navdihnil z božičnimi okusi jabolka, limone, ingverja, cimeta, klinčkov, vanilije… Pozimi lepo pogreje, prija pa tudi v drugih letnih časih. Pripravljamo ga na tradicionalen način z namakanjem vseh sestavin v bio sadjevcu.

BIO PEHTRANOV LIKER 0,5l

barbios-likerji-zelisca-zacimbe7

Bio pehtranov liker s čudovitim okusom ekološkega pehtrana prijetno ogreje naše želodčke v mrzlih zimskih dneh. Ob vsakem letnem času pa prija kot digestiv po obilnem kosilu ali večerji, saj je pehtran blagodejen za prebavo. Ker pa je cenjen tudi zaradi pospeševanja apetita, lahko bio pehtranov liker ponudimo tudi kot aperitiv.

Liker pripravljamo na tradicionalen način z namakanjem bio pehtrana v bio sadjevcu.

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x