Kalček

×

Registracija

Podatki profila

Prijavni podatki

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
Neveljavno ime!
Neveljaven priimek!
Napačen e-mail!
E-mail je obvezen!
Ta e-mail je že v uporabi!
Vpišite geslo!
Neveljavno geslo!
Prosim vnesite 6 ali več znakov!
Prosim vnesite 16 ali manj znakov!
Gesli se ne ujemata!
Prosim sprejmite pogoje uporabe!
E-mail ali geslo je napačno!

Avokadovi stolpi s cimetovimi pistacijami in moussom iz temne čokolade

 

Ta recept je zelo preprost, stolpsladica pa izgleda prekrasno, tako da je kot nalašč za romantično večerjo. Lahko pa jo namenite tudi sami sebi, ker ste tako čudoviti. Verjemite, da je še okusnejša kot izgleda!
Priprava enega stolpa oziroma ene ali dveh porcij

Sestavine:
plast čokolade
1 banana
1 zvrhana žlica kakava v prahu (9 g)
1 žlica javorjevega sirupa (20 g)
1 žlica stopljene kokosove maščobe (15 ml)
1/4 žlice vaniljevega izvlečka

Sestavine:
posip
1/4 cimeta
1 žlica grobo zmletih presnih orehov (7 g)
1 žlica grobo zmletih presnih pistacij (9 g)

Sestavine:
plast avokada
1 avokado

Postopek:
plast čokolade
Vse sestavine mešajte z mešalnikom, dokler ne dobite gladke mase. Postavite jo v hladilnik, dokler se ne zgosti (približno 30 minut).

Postopek:
posip oreščkov
V posodi zmešajte oreščke s cimetom, da so lepo posipani.

Sestava stolpa
Avokado previdno olupite in ga nato horizontalno narežite na debele rezine. Ko dosežete seme avokada, ga previdno odstranite. Bodite pozorni, kako si sledijo rezine avokada. Nato jih sestavite v stolp tako, da na vsako rezino nanesete nekaj čokoladne mase, vse dokler je ne porabite. Grobo zmlete oreščke nežno pritisnite na zunanjo stran avokadovega stolpa, nato pa ga takoj postrezite!

Vir: http://rachaelsrawfood.com/avocado-towers/

Vezane vsebine

Moja košarica

V košarici še nimate artiklov

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Pogoji poslovanja.
x