Premagaj jesenski blues z najboljšimi naravnimi boosterji razpoloženja
Datum objave Petek, 15 September 2023

Premagaj jesenski blues z najboljšimi naravnimi boosterji razpoloženja

Čas je, da popolnoma opustimo jesenski blues! Poletje je morda za nami, vendar to ne pomeni, da bi morali pustiti svoje razpoloženje. Zmanjšanje sončne svetlobe, sprememba ritma in vrnitev k dnevnim aktivnostim lahko vplivajo na tvoje splošno dobro počutje. Vendar obstaja veliko naravnih načinov za boljše počutje, eden najpomembnejših pa je prehrana. Oglej si teh 5 fantastičnih super-rešitev, ki te bodo v trenutku spremenile v srečno osebo!

1. Omega-3-6-9 Premium BioLife

Omega-3 maščobne kisline dokazano pomagajo v boju proti slabemu razpoloženju. Mastne ribe, kot so losos, skuša in sardele, so izjemno bogate s temi esencialnimi maščobnimi kislinami. Če nisi ljubitelj rib, ti bodo Omega 3-6-9 Premium kapsule pomagale izboljšati kognitivne funkcije in se počutiti sveže!

 

2. Temna čokolada

Kdo bi si mislil, da je čokolada lahko ključ do boljšega razpoloženja? Temna čokolada, še posebej tista z visoko vsebnostjo kakava, lahko pomaga proizvajati endorfin, hormon sreče.

3. Magnezij + B6 Premium BioLife

Ta kombinirani dodatek ponuja vse prednosti magnezija skupaj z vitaminom B6, ki pomaga sprostiti mišice, spodbuja boljši spanec in krepi imunski sistem. Poleg tega, da pomaga pri uravnavanju številnih telesnih funkcij, lahko magnezij pomaga v boju proti melanholiji in tesnobi. V svojo prehrano vključi temno listnato zelenjavo, oreščke in banane.

4. Moč oreščkov

Ne glede na to, ali gre za mandlje, orehe ali lešnike, so oreščki polni hranil, ki pomagajo pri boju proti stresu in dvigajo energijo. Poleg tega so kot nalašč za malico čez dana.

 

5. Probiotics Premium BioLife

Naše črevesje in možgani so neločljivo povezani. Probiotics Premium BioLife je inovativen izdelek, ki cilja prav na to povezavo. To ni običajen probiotik - je tekoče prehransko dopolnilo, ki je zasnovano tako, da zagotovi najučinkovitejšo dostavo koristnih bakterij neposredno tja, kjer jih potrebujemo: v naše črevesje.

S premišljeno prehrano in kakovostnimi prehranskimi dopolnili lahko poskrbiš, da bo tvoja jesen tako svetla in vesela, kot je bilo poletno sonce. S pravo hrano in dodatki je lahko vsak dan dan poln energije in optimizma!

Tvoj Kalček Team!

Sorodni izdelki
Čokolada temna 100% kakav bio 50g Alce Nero
EkološkoBrez jajcBrez glutena
3,22 
Probiotics Premium 500ml Biolife
Brez jajcBrez glutena
34,99 
Oreški brazilski bio 200g Garden
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
9,90 
Makadamija bio 200g Garden
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
12,99 
Pistacija v lupini pražena in soljena bio 200g Garden
EkološkoBrez mlekaBrez jajc
10,05 
-50%
Magnezij 200mg+ Vitamin B6 Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
26,00 13,00 
-50%
Omega 3-6-9 1000mg Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
25,00 12,50 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU